sıcagı sıcagına bi konuda ben açıyorum:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakası

New member
Reaction score
0

arkadaşlar malum bir haftadır yıldızlarımdan uzak buralarda aranıp duruyorum...sebebi benim istememdi ki bir anlık öfke ile olduguna inanmanızı isterim..değerli solariz ile yaptıgımız konuşmadan sonra sanırım bi özür borçluyum...

EVET 2 GÜN ZOR DAYANDIM BURDAN AYRILMAYA gerçekten de sakinleşince anladım ki dönmek için geç oldugunu fark ettim...şimdi eğer uygun görürseniz tekrar görevime dönmek istiyorum...

zira gerçekten burda user olarak dewam edemeyeceğimi dinim gibi biliyorum..madem ki takılacagım her zaman burdayım bari bi işe yarayalım..

+ sonsuz : )
sana yıldızlar daha çoq yakışıo

sonsuz destek senin gibi yardımseveri kaybetmek istemem şahsen bana çok yardımın oldu + hh kişilere de olduguna inanıyorum

Konuyu görev almak isteyenler bölümüne taşıdım.. yamakasi ile konuşmuşluğumuz yok fakat kendi hislerime güveniyorum onun gerçekten iyi birisi olduğunu düşünüyorum hemde teknik bakımdan görevini iyi yaptığını ve eski görevine geri dönmesi gerekiğini düşünüyorum bende +1 derim...

Yardımsever Sen Bize Lazımsın Dostum ;)
Düşünmeye Gerenk Bile Yonk Her Türlü ++++++++

yav bende neden bıraktı görevi diyodum dön tabi yav sensiz olmaz kardeş ;)

yamakasi seni ne kadar sevdiğimi biliosun yada ben bildiğini umuyorum

ama modluk kolay alınıp verilen bişey değil diye yazmış Dark_Angel..

Sen zaten bu sitenin içindeydin. Herseyi de yakından takip ediosun, keske bastan gitmeyi istemeseydin.

+ vermeye gerek yok ve ya konu açmana da gerek yoktu seni bilen bilio

aman yinede gerekiosa + sonsuz

Daha önce ßırakıp Tekrar Aday oLan ßi arkada$ımız daha Vardı.. O haLa oLamadı.. ßiLmem senin için ne karar çıkıcak ßu konuda.. Oy vermiycem hayırLısı oLsun arkada$ım..

HoCuSPoCuS' Alıntı:
yamakasi seni ne kadar sevdiğimi biliosun yada ben bildiğini umuyorum

ama modluk kolay alınıp verilen bişey değil diye yazmış Dark_Angel..

Sen zaten bu sitenin içindeydin. Herseyi de yakından takip ediosun, keske bastan gitmeyi istemeseydin.
haklısın dostum ama içine düştüğüm durum gerçekten de kolay değil di..ben de zaten biraz zamana ihtiyacım oldugumu söylemiştim ama verdiğim ara sadece bir gün dü zaten ikinci güne fırsat verilmedi.... bilmem anlatabiliyormuyum...

beni sevdiğinizden hiçbir zaman şüphe etmedim ..ben de burayı inanin ki seviyorum ve emeklerimi hep buranın menfaatine harcadım..

ne yaLan soleyim seni yeni basLayanlar bolumunde goremeyince bir eksiklik hissettim sanki. sende hissetmis olmalisin ki eski gorevine tkr.talipsin. ictenlikle ve samimiyetimle eski gorevine geri donmeni istiyorum. + sonsuz diyoum = hade hayirLisi dostum
18.gif
18.gif
18.gif

hayırlısı olsun yorumsuz. . .

Ya yaMaKaSi sensiz olur mu hiç.
Kullanıcı adın boşuna yardımsever olarak yazılmamış.
Forumda senin verdiğin programları hep takdir etmişimdir.
Yıldızının artmasını ve eski görevine dönmeni istiyorum.
İnan sensiz tadı çıkmaz buraların.
Sorunumuz olunca ışık hızı ile yardıma koşuyorsun
Her daim HackHellde olman gerekiyor kardeş...

Oranın (yeni Ba$layanlar Bölümünn) Senden Daha İyisini Sen Orayı Bıraqtıqtan Sonra Anla$ıldıgnı Dü$ünüyorum...++

kardeşim benim herzaman hackhell de sana yer olacagına inanıyorum +1

basımızın ustunde yerin var kardesim bu forumun sana ihtiyacı var diye dusunuyorum sadece paylasımlarınla oldugunu sanma sakın dostlugun ve yardımseverligin yeter senin zaten.sonuna kadar destek umarım gorevine tekrardan geri doner bizide sevindirirsin

+1

sana burda evet demiyecek adam yok

+++++++++++++++++++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri