Sİzler Geyİk Yapin Burada Halİnİze Bakmiyorsunuz Yazikk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mObİdİk

New member
Reaction score
0
Önclİkle Durumu AÇiklayayim Ders Ve Ödev BÖlÜmÜnde Sabİt Konum Var Her TÜrlÜ Ödev Bulunur Hemde Dakİkasinda Dİye
Ama Bakiyorum Sİtede Ödev İsteyen Yok
Neden ?
Yoksa Artik Okullarda Ödev Verİlmİyormu Allah Allah
Bence Bu Degİl.
Olay Bİzİm Arama Motorlarinda HİÇ Reklamimiz Yok Hele Googlede Soruyorum Her Hangİ Bİr Ödevİ Bakiyorum Ödevle İlgİlİ Google Bİr Şey Vermİyor Hackhell Hakkinda En Ufak Bİr Emare Bulamadim
Bunu Neden GerÇekleŞtİremİyoruz Anlam Veremİyorum Ben Sikilmaya BaŞladim Bİr Konu AÇtim Ve Bu Konu Kİ TÜrkİyede Çok BÜyÜk Bİr Nufusu İlgİlendİrİyor Ama Bakiyorum 4 GÜndÜr 3 İstek GelmİŞ Burada GÖbek Yaptik Otura Otura Karpuz BÜyÜyor Mİsalİ

Hadİ ArkadaŞlar Bİr Şeyler Yapalim Bu İŞİ Ele Alalim Herkesİ Çekelİm Buraya Ben BÜtÜn DÖnem Ödevlerİ Ve İsteklerle BaŞa Çikabİlİrİm Benİ Yorun Dİyorum İlgİlenen Yokk Sİzden ŞİkayetÇİyİm Herkesten Bu Sİte Geyİk Yapan BÜtÜn GÖrevlİlerden ŞİkayetÇİyİm En BaŞata YÖnetİcİlerden BÖyle Gİderse Ödev BÖlÜmÜnÜ Kapatin Olsun Bİtsİn

kardes tamam cok ıyı bısey yapıyosun yardımcı oluosunda eywallah ama cok erken basladın elestirilere... ama ödevle ilgili bisey yapılıp google da aratıldıgında hackhell de bulunması ıyı bı fıkır..

iSpiYonCu' Alıntı:
kardes tamam cok ıyı bısey yapıyosun yardımcı oluosunda eywallah ama cok erken basladın elestirilere... ama ödevle ilgili bisey yapılıp google da aratıldıgında hackhell de bulunması ıyı bı fıkır..

ben ismini vermeyeyim ama başka bir forum sitesinde aynı görevi aynı nickle yapıyorum orada başımızı kaşıyacak vakit bulamzken burada oturuyoruz bunun bir sebebi olmalı
kendi topic'indede yazdım ben sizin sitenizden çok faydalandım şimdi faydalı olmak istiyorum ama her girişimde herhangi bir şey göremeyince sinir oluyorum umarım anlatabilmişimdir

eleştiriye gelince bence dogru ve yerinde eleştiriler her zaman için ileriye götürür
site yönetcileri bu konuya el atsınlar lütfen

mayyak' Alıntı:
ben ismini vermeyeyim ama başka bir forum sitesinde aynı görevi aynı nickle yapıyorum orada başımızı kaşıyacak vakit bulamzken burada oturuyoruz bunun bir sebebi olmalı
kendi topic'indede yazdım ben sizin sitenizden çok faydalandım şimdi faydalı olmak istiyorum ama her girişimde herhangi bir şey göremeyince sinir oluyorum umarım anlatabilmişimdir

eleştiriye gelince bence dogru ve yerinde eleştiriler her zaman için ileriye götürür
site yönetcileri bu konuya el atsınlar lütfen

Daha oncelerı senın gıbı ılgılenen bırı yoqtu bu kdar ustune dusen..Ama yakın zmanda umarım basını kasıyacaq vaktın olmaz

sen yeterki iste kardeş ben sana alasından zor odevler bulurum bızım kuzenler var odevlerını ıstek bolumune yazrım teş.. ilgin için

ßenimde ingiLizcede Vardı saqoLsun arkada$ın ßiri ßuLdu..Saßit konuya ßakmamı$tım hiçç ßiLsem sana söLerdim :)

isteklerinizi bekliyorum

KaRma' Alıntı:
ßenimde ingiLizcede Vardı saqoLsun arkada$ın ßiri ßuLdu..Saßit konuya ßakmamı$tım hiçç ßiLsem sana söLerdim :)

arkadaşlar sezlerden gelen istekler baş göz üstüne onlar basit hatta isteklerin hepsi basit yapılabilir istegim o durki bölümdeonline kişi sayısını arttırmak umarım bunuda başarabilirim

inşallah umdugun gibi olur.....

bu kadar haklı bir şikayeti saygıyla karsılıyorum.sana kolay gelsin.:)

Güzel bir konuya değinmiş ben araadığım ödevleri bulmamaştım vaktiyle ondan sonra koparttım ilgilim ödev bölümü ile...

oldu ki sen yarın bigün bi dükkan açtın . ne bilim bakkal falan yada ona benzer bişey. kimse gelmiyo diye yoldan geçenleri dövecen mi ???

kesinlikle hayır

Uzunefe' Alıntı:
oldu ki sen yarın bigün bi dükkan açtın . ne bilim bakkal falan yada ona benzer bişey. kimse gelmiyo diye yoldan geçenleri dövecen mi ???

dövmem ama onların içeri girmesini saglamak için gerekirse kapıya palyaco bilekoyarım veya 2 kilometre ötedeki kavşaga büyük bir tabela yaptırırım veya googleden muhteşem bakkal diye tanıtım yaptırırım uzunefe çare çok

PcHacker' Alıntı:
Daha oncelerı senın gıbı ılgılenen bırı yoqtu bu kdar ustune dusen..Ama yakın zmanda umarım basını kasıyacaq vaktın olmaz
ahahhaa adama duamı ettin bedduamı belli deil :D

mayyak' Alıntı:
dövmem ama onların içeri girmesini saglamak için gerekirse kapıya palyaco bilekoyarım veya 2 kilometre ötedeki kavşaga büyük bir tabela yaptırırım veya googleden muhteşem bakkal diye tanıtım yaptırırım uzunefe çare çok

tamam sen çareler düşünüyorsun ama gelmek istemeyen zaten gelmez . sen sadece sabırlı olacan

beraber ödev alışverişi yapabilirim benim de ilgi alanıma giriyor baya bi yüz göz olcaz seninle:D:D:D:D:D

hh öğrencileri ii çalışıo ondan ödev istemiolardır herkes kendi ödevini yapıo vay beee bu mümkünmü:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri