SĦARK isimli üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hehe bi Shark'a laf söylenmemisti o da oldu :D
Aslan kardesim madem o kadar şikayetçisin, bu kadar lafı duymak yerine, buraya konu açmak yerine, araştır kendinn bul crackını sen paylas crackını aynı konu altında

ama çok zor geliyor dimi !!
bizim yaptığımız uploadlara laf söylemek çok kolay, fakat kendiniz araştırmaya gelince çok zor !!!

hatasız kul olmaz "shark" paylaşımcıdır kötülemeyin

paylasımlara saygı emege saygı...

bende de aynı sorun oldu ama olayı bu kadar büyütmedim IskorpitX in (fatih abinin) vermiş olduğu vista smoker pro da trojan çıktı hatta ben yazdım konunun altına ve p.m attım ama karşılık atmadı bende neyse dedim fazla olayları büyütmeyelim dedim!!!
ama bi sorun varsa ortada düzeltelim!!!

kimse ne birbirini suçlasın nede taraf tutsun!!!

bende Shark tan şikayetciyim :mad:
çok fazla kaliteli paylaşım yapıyor
o kadar çok konu açıyor ki artık yetişemiyorum!
acilen gereği yapılırsa iyi olur :mad:

:) :) :)

SĦARK;2354108' Alıntı:
Bügün Siteye Giriş Yapdıgım Saat 17:57 Yani Bügün İlk Defa Giriş Yapıyorum + Ben Upload Ettiğim Klasörde Crack'i Verdim Google'den Crack'leme Nasıl Yapılır Yazsan Onlarca Sayfa Cıkacak Karşınıza Ayrıca Herşeyi Ayagınıza Beklemeyin Nasıl Yapılıyor Bilsem Söylerim Bunu Sizden Neden Saklıyımki Crackleme Hakkında Araştırma Yapıyorum Bu Arada 1 Gün Bekleyemedınmı 2 Saatte Yerin Dibine Soktun Beni Yazıklar Olsun..

Ben Bilmiyorum Modluğu Bi Ara Yanına Gelip Ders Alırım Senden

ne yazık ki demek istediğim şeyi anlayamamışsın kardeş sen.
ben sana ne dedim sen bana en boş yerinden cevap verdin.ben sana konularının takibatını yapmadığını,pmlere cevap vermediğini söylüyorum sense benim en sonunda yazdığım ve bunların sonucunda düşündüğüm şeye karşılık vermişsin ama olsun sağolasın yine de kaliteli paylaşımların için.Paylaşımlarını beğenmiyorum desem yalan olur şimdi.

ewt shark dai qercekten kaLiteLi upLoad yapan bır kardesimiz iiki warsın shark=)

ne yazık ki demek istediğim şeyi anlayamamışsın kardeş sen.
ben sana ne dedim sen bana en boş yerinden cevap verdin.ben sana konularının takibatını yapmadığını,pmlere cevap vermediğini söylüyorum sense benim en sonunda yazdığım ve bunların sonucunda düşündüğüm şeye karşılık vermişsin ama olsun sağolasın yine de kaliteli paylaşımların için.Paylaşımlarını beğenmiyorum desem yalan olur şimdi.

O kadar çok konunun takibini sürekLi kim yapabilir? ayrı ayrı konu açmak yerine pm atın, uygun olduğu zaman ilgilenecektir. kaç kişi pm atıyordur SHARK'a... bi de SHARK'ın tarafından bakın oLaya...

ohooooo iyice kahveye çevirdiniz bu bölümü bune yahu

yok SĦARK cracki verir gibi yapıyor vermiyor mızıkmasın modluğunu hemen alın

yok ManigatöR şifreyi yanlış yazmışsın uçuralım kellesini

en sonundada

KaRma beni niye banladın ben naaptımki sütten çıkmış ak kaşık sömürgenim

Alakasız bi konu...Belki bi problemi oldu giremedi foruma ilgilenemedi..
Belkide crack hatalı değil sende hata var o yüzden cevap vermedi..
Gelince açıklama yapacaktır arkadaş..
Konuyu açmandaki amaç belli o yüzden kendine dikkat et :goz:

nasıl yani kendine dikkat et sen ne demek istedin açık konuş :durdurun

herkesten özür dilerim konu kapansın

Bir öneri yaptık 2 gündür sap gibi duruyor orada 4 kişi cevap vermiş bende başlığa SHARK yazıcam bundan sonra şuraya bak 2 saatte kaç cevap var :durdurun:durdurun

Herkes kısa yoLdan zengin oLma peşinde.. crack çaLışmıyorsa araştırıp buLun.. hazıra konmayı ne kadar çok seviyosunuz ßirazda siz terLeyiverin anLarsınız o zaman emek neymi$.. Shark kullanmadıgı $eyi upLoad etmez varsada bi yanLışı düzeLtmesini biLir burda bizbizeyiz bi aiLeyiz diyoruz dimi? hata varsa aramızda düzeLtiLir rekLam yapar gibi konuyu diLLendirmenin anlamı yok aLt tarafı bir program ;)

Bende Shark Tan Şikayetçiyim ne OLacak =)

Neyse Konuyu DAğıtmayalım..Bildiğim Kadarıyla SAna yardımcı OLayım..

Norton Hiç Kullanmadım Ama

Crack Yaparken İnternet BAğlantısını ve Norton AV programını Kapat..

Daha Sonra Crack Dosyasını Hedef OLdugu Dizine Kopyala..

Bu Genelde C:/ProgramFiles/Norton2008 Oluyor..

ORaya Kopyaladıktan Sonra İnternet Bağlantısını ve Programı aç

Bak BAkalım OLAcak mı :)

Olmassa da Seni Başka Antivirüs Kullanmaya DAvet Ediyorum..Memlekette Antivirüs Programı mı Kalmadı =)

Son OLarak Konu Closed =P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri