SĦARK isimli üyeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akifb

New member
Reaction score
0
norton internet security 2008 paylaşımını yapmış arkadaşımız indirdim kurdum fakat crack diye koyduğu dosya nortona ait değil pm attım açıklama bekledim ilgisiz kaldı konu. benden başka bir çok kişi aynı sorunu dile gettirmiş fakat bir cevap yok
nortonu bir kuran zor kaldırıyo bilgisayarından yani sıkıntı çıkartıyo sistemde ilgisiz kalacaksan madem paylaşım yapma arkadaşım...

aynı kişiden ben de şikayetçiyim arkadaşım.
senin de dediğin gibi ne pmlere cevap veriyo ne de açtığı konuların takibatını yapıyo.çok iyi olmuş bu konuyu açman.Moderatörüm demekle mod olunmuyo maalesef.

Poseidon da aynı konuyu vermişti sanırım. Crack'i oradanda bulabilirsin. Konusunda beLirtmen yeterdi.
SHARK İLgiLenir KonularıyLa :goz: SHARK'a kefiLim Ben =)

Poseidon da aynı konuyu vermişti sanırım. Crack'i oradanda bulabilirsin. Konusunda beLirtmen yeterdi. SHARK İLgiLenir KonularıyLa :goz:

hiç de dediğin gibi değil be kardeş sen farklı bi kişiyi mi tanıyon acaba

Madem paylaşım yapmasını istemiyordun sen geçip paylaşım yap !
Mantıksız mantıksız şeyler yazıp duruyonuz madem ki çok biliyonuz yapın..
Siz neden bu kadar yaygaracı olmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum..
Password veririz yanlış,mod yanlış yapıyo ilgilenmiyo..
Yazmayı bilmiyorsanız bizim suçumuz günahımız ne bu 1...
İkincisi SHARK Cracki vermiş fakat unutulmaması gereken birşey bazı serial ve crackler bildiğim kadarıyla belirli bir user kullandıktan sonra işlevselliğini yitiriyor..
Veya firmaya şikayet geldiğinde yasaklanıyo vs. vs.
Böyle bir durum olmadığını nerden biliyorsunuz??

Hee doğru biz akılsısız siz herşeyi biliyorsunuz o ayrı konu..

EDIT: SHARK ile yaklaşık 1 yıldır ortak çalışıyorum ve herhangi bir konuda böyle yanlışını görmedim ?? Bende demekki bir sorun var..

hiç de dediğin gibi değil be kardeş sen farklı bi kişiyi mi tanıyon acaba

Hayır aynı kişiden bahsediyoruz. Ben SHARK'a kefiLim. Konularıyla ilgilenir. Ama her konusunu takip etmesi tabiiki de zor. HUA-OyunLar-Oyun dağıtımLarı mod'u...

Ben MSN'e girdiğinde biLdiricem...
İyi ForumLar :goz:

Arkadşım Aynısı bana da yapıldı...

aynı konuyu bnde verdim

ama ..

pm atabilirdin:melek

şikayet ihbat hayyına bildirebilirdin:melek

veya o bölümün diğer modlarıyla pm yoluyla ulaşabilirdin:melek

Shark çok güvenilri bi üyedir hatsını düzeltecektir bnce

ii forumlar

Bahsettigin ASLA "SĦARK" Abi Olamaz.

Adamın paylaşımları sömürmeyi biliyosunuz, tek bi eksiğinde hemen konuyu açıyosunuz... helal :goz:

Ya arkadaslar unutmayin ki o arkadasinda bir ozel hayati var. Yani 7/24 online olacak diye birsey olmaz lutfen biraz daha anlayisli olalim

=) Sömür Sömür Sömür

Crack Hatalı Cıksın patla Burda Sonra

Aldıgın Yıldızların Hakkını Ver Hakkını

Kimse memur değil herhalde burda bildiğim kadarıyla. bizimde sorunumuz olabilir ama direkt olarak shark tan şikayetçiyim demek için konu açılmamalı sorunun varsa onu çözecek olan adminler smodlar, ben çözemem şahsen. konuyu açıp insanları küçük düşürmeye çalışmak istiyorsak o başka. adam size gıcık mı ki cevap vermesin. hem bir insanı itham ederken biraz onun yerine düşünmeliyiz. Ya shark arkadaşımızın bir sorunu varsa ilgilenmiyosa ne yapcaz. bir de bu taraftan düşünmek lazım. lütfennn...

Şahsen shark ın yaptığı paylaşımlardan memnunum.Teşekkürler shark

Ama poseidon un norton 2008 beni bayağı uyuz etmişti ama konu açmadım bekledim sonuçta düzeltti poseidon arkadaşımız :):):)

Bu gereksiz konunun acilen kapatılmasını rica ediyorum.Saygılar

Alakasız bi konu...Belki bi problemi oldu giremedi foruma ilgilenemedi..
Belkide crack hatalı değil sende hata var o yüzden cevap vermedi..
Gelince açıklama yapacaktır arkadaş..
Konuyu açmandaki amaç belli o yüzden kendine dikkat et :goz:

Bügün Siteye Giriş Yapdıgım Saat 17:57 Yani Bügün İlk Defa Giriş Yapıyorum + Ben Upload Ettiğim Klasörde Crack'i Verdim Google'den Crack'leme Nasıl Yapılır Yazsan Onlarca Sayfa Cıkacak Karşınıza Ayrıca Herşeyi Ayagınıza Beklemeyin Nasıl Yapılıyor Bilsem Söylerim Bunu Sizden Neden Saklıyımki Crackleme Hakkında Araştırma Yapıyorum Bu Arada 1 Gün Bekleyemedınmı 2 Saatte Yerin Dibine Soktun Beni Yazıklar Olsun..

aynı kişiden ben de şikayetçiyim arkadaşım.
senin de dediğin gibi ne pmlere cevap veriyo ne de açtığı konuların takibatını yapıyo.çok iyi olmuş bu konuyu açman.Moderatörüm demekle mod olunmuyo maalesef.

Ben Bilmiyorum Modluğu Bi Ara Yanına Gelip Ders Alırım Senden

Gayet Net Bir Açıklama Geldi SĦARK Abimden.

hem sömür hem de şikayet et:eek:ut:

shark gerekli açıklamayı yapmış, bize başka bişe demek düşmez:goz:

Unutmayalım ki biz bilgisayarın bi parçası değiliz

bizimde sizin gibi bi hayatımız var

herkes der ya 7/24 msn , Hackhell fln işte o yalan..

shark dai gerekli açıklamayı bnce yapmış

Sömürücü değil Paylaşımcı olalım

sömürceksede emeğe saygı gösterelim

Shark'a Laf Yok Adam Sabah Akşam Upload Yapmaktan İmanı Gevriyo Adamın Geçende Bir Günde 10'a Yakın Link Attığını Bilirim Bunu Siz Yapın Bakalım Bir De Anlayın Hanyayı Konyayı :D

Shark Bu Arada Cidden Arada Nefes Al Kardeşim Dinlen Arada Uploaddan Başını Kaldıramıyosun :goz:

SHARK Bende şikayetçiyim kardeşim msn de yok engelledimi acaba beni :D

Kardeşim Senin gibi kaçtane P.M geliyordur adama biliyormusun? adamın işi gücü var biraz hoş görün yahu hemen böle konu açmak kendinizi rencide ediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri