Süt İçmeyi Çocukluk OLarak BuLanLardan mısınız?

Süt içmeyi çocukluk olarak bulanlardan mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .
Peynir yemekte çocukluk ozaman, ne de olsa süt ürünü, hele bi de sütlü tatlı yiyorsanız vay halinize...

Yiyecekle çocukluk mu olur allah aşkına ya? Bırakın bu işleri artık. Siz "ADAM GİBİ" günde 3 paket sigara için, her akşam bir büyük devirin kulağınıza damlatırcasına ve sağlıksız bir yaşam sürün. Bende sütümü içer daha sağlıklı yaşarım "ÇOCUK GİBİ".

süt içmek çocukluk değil bunu böyle bir düşünceye sahip olmak bence çocukluk...ne alaka ben 28 yaşındayım halen süt içiyorum...süt sağlık demek;reklam havasında bir yazıya dönüşmesin ama insan vücuduna gerekli olan bir besin bence içemeyenlere ayran tavsiye ederim:)

Süt İcmenin Yası Yokki Her Derde Deva =)

Bence çocukluk değil,faydalıysa içerim arkadaş.Hatta birçoğunuz dalga geçiceksiniz ama ben birçok sayıda vitamin ve minerali aynı anda bünyesinde barındırdığı için bebe bisküviside yiyorum bazen :D
Tadı süper tavsiye ederim ;)

bence alakası yok.tabiri caizse şu an hayvan gibi olmamı süt ve süt ürünlerine borcluyum belki =)

9-10 YaşLarında SütLe Aram BozuLdu.
Saçma Ama BesLenme ÇantasıyLa Süt ve Kek GetirenLer ALay Konusu oLurdu.
O GünLerden KaynakLanıyor GaLiba Bende ÇocukLuk oLarak Görüyorum :)

bende her gün bir çay kaşığı kuş sütü içiyom :D:durdurun:durdurun

Kuşlar memeli hayvanlar değilki,neresinden sağıpta içiyosun? :dilCocuk:
Yoksa zavallı kuşların yavruları için aldıkları pastörize inek sütlerinimi çalıp içiyosun?O anlamdamı kuş sütü?:sopa::durdurun

hayır ama oldum olası sevmediğim bir gıdadır açıksa sütün kokusu ve tadı patetin ise tadı dolayısyla bira gibi zararlı içecekleri süte tercih ederim:)

hayır asla neden cocuk içsinde sütü koca dedeler amcalar dayılar içiyor

boyları kısa kalınca kimse cocukluk olarak görmez :D

Geri