[Süper] Balıkçı Tekneniz İle Balığa Çıkın!!! Deadliest Catch: Alaskan Storm [HH&NoRS]

6 ve 15 te sorun war ...

oyun süpere benziyo da ben indiremem cok rar var ßß

dostummmm eline yüreğine sağlık oyunu indirdim ama sorun var açamıyorum part 2 crc hatası veriyor diğer partlar tanılanamayan arşiv sorunu diyor yardıcı olursan çok sevinirim

Eline sağlık arkadaşım kotalı olmasa indirirdim :sigara:

ellerine sağlık
fakat 13,14,15,16 bölümleri inndirirken sorun oluşuyor
bunun bir çözümü varmı?

part6 sorunlu indirmiyor

arkadaşım part6 ile 15'i konrol edermisin...

dostum eline saglık indirirken hic bi sorun yasamadım ve çok rahat indirdim partları ama çıkartırken 7 , 10 , 14 numaralı partların bozuk oldugu uyarısı ile karşılaşıyorum yardımcı olursan sevinirim

partları indirdim ama galiba bozuk rardan çıkartırken hata veriyo bi yardım edrmisin hata bu

1pta2c.jpg

yada bunun için isomu lazım

bende indiriyorum ama böyle bi problem varsa boşuna indirmeyeyim konuyu takip edicem sorun hallolur inş.

6 ve 15 te sorun war ...

dostummmm eline yüreğine sağlık oyunu indirdim ama sorun var açamıyorum part 2 crc hatası veriyor diğer partlar tanılanamayan arşiv sorunu diyor yardıcı olursan çok sevinirim

ellerine sağlık
fakat 13,14,15,16 bölümleri inndirirken sorun oluşuyor
bunun bir çözümü varmı?

part6 sorunlu indirmiyor

arkadaşım part6 ile 15'i konrol edermisin...

dostum eline saglık indirirken hic bi sorun yasamadım ve çok rahat indirdim partları ama çıkartırken 7 , 10 , 14 numaralı partların bozuk oldugu uyarısı ile karşılaşıyorum yardımcı olursan sevinirim

partları indirdim ama galiba bozuk rardan çıkartırken hata veriyo bi yardım edrmisin hata bu

1pta2c.jpg

yada bunun için isomu lazım

Sorun yasayan arkadaslar Konuda ki ilk mesaja bakin ! (Download linklerinin altinda aciklama eklendi)

iyi forumlar.

arkadasim ben indirirken sorun yasamadim ama partlari cıkartırken 3 tane partın bozuk oldugu uyarısı ile karsılastım sonra dedigin gibi bozuk olan partları sildim ve yaniden yukledim suan oynuyorum super oyun paylasım için tesekkurler eline saglık paylasımlarının devamını bekliyorum oyunu herkese tavsiye ederim ama oyunla ilgili bir sorun var oturdugunuz zaman inanın basından kalkamayacaksınız

ya sen harikasın!!! gecenin bu ssatinde foruma yeni üyleik ve bu oyun:D emegine saglık baska balık oyunları varmı :p

EmeĞİne SaĞlik Dostum Butun Lİnklerİ İndİrdİm Fakat 19 Lİnkte Hata Verİo İlgİn İÇİn TeŞekkÜrler

güzel oyun aman abi linklerine dokunmayın

Geri