Süleymaniye Cami'sinin Şifreleri / Foto Galeri !

güzel açıklama =)

yalnız bişey dikkatimi çekti nedense bazı mod arkadaların açtıgı konular verilmiş dendiginde konu geri dönüşüme degil de direk siliniyor neden acana herkes verilmiş konu verebilir

benım bır cok konum sılınmedı (;
halende oldugu gıbı bolumde duruyorlar ıstersen arayıp bulabılırsın (;
kendı adıma konusmak gerekırse halen verılmıs konuları verebılıyorum hıcte gocunmuyorum bolum moderatorlerı gelıp konuyu kapatıyorlar gıdıpte hıc bırıne aman su konuyu yokedın rezıl oldum demıyorum.

güzel bi bilgi oldu benim içinde tşkler

kurban olunur böyle ecdada..

Dünyanın en iyi mimarlarından birisi. Üstadın bir çok eseri hala ilk günkü gibi diriliğini korumakta. Türk tarihinin en önemli isimlerinden birisi bence. Mimar Sinan'ın bize miras bıraktığı bu mükemmel eserleri koruyarak nesilden nesile aktarmalıyız.

vay be teşekkürler:goz:

Bu adamın yaptığı eserler hala dimdik ayakta...Mükemmel bir şahsiyet...

Eline sağlık kardeşim , çok güzel bir konu hazırlamışsın....

Tabii Koca Sinan ın deha seviyesindeki zekasını sadece ve sadece Allah ın ismini yüceltmek için nasıl ustalıkla kullandığını görünce insanın aklı donuyor..

Ruhun şad olsun Koca Sinan...

lise 1 deyken dönem ödevi konumdu mimar sinanın nasıl önemli bir sahsiyet olduğunu o zaman öğrenmiştim

süper ya adam caminin kendi mürekkebini yapmış.Bir de bugüne bak avrupa amerika olmasa bitarafımızı silecek tuvalet kağıdı yapamıycas.Düştüğümüz hallere bak.

yüregine saglik kardesim

teşekkürLer coq güseL
anLamLı bir konu oLmus...

çok güzel bilgiler..eline sağlık..müthişti..

Geri