Süleyman Demirel Üniversitesi

s.d.ü meğzunu olarak söylüyorum hayatımda geçen en güzel zamanlarmıs okul olarak belki pek bir işe yaramıyor aldığımız diploma ama ortam gercekten harika :) yani üni okuyayımda bir işe giriyim dienler deilde daha çok unv ortamı göreyim die gidenler tercih etmeli ki zaten öle oluyor.

Ben 4 senedir burdayım daha 3 sene var:) ıspartada hayat ucuzdur,geçim sıkıntısı olmaz pek..170 bin nufusun 40 bin i öğrencidir..bunun daha ilçeleri var..ot gibi eve tıkılıyorsan ortamın yoksa ısparta ölüm gibidir..zaten bu kafadaysan istersen paris te oku gene sıkılırsın.ama ortamın varsa fındık üstünde yaşarsın:) disko,bar seviyosan abicim akp yüzünden açılmıyor ben bu işlerin içindeyim.yeni seçimler var büyük ihtimal mhp gelecek o zman %100 açılacak birçok alkollü mekan.hiç olmadı selenaya memet in çıktığı yerlere git bi tane çirkin kız göremezsin.paran da varsa tek kelimeyle eskişehirden sonra gelen en iyi üni hayatı sdü dedir..bu kadar kötülemeyin sdü yü.biraz da sorunu kendinizde arayın.

Yalnız Isparta'ya okumaya gidecek olanlar daha ilk başında ( Afyon tarafından gelecek olanlar) anlarlar bu şehrin ne kadar komedi olduğunu, çünkü SDÜ'ye varmadan 1-2 km gerisinde , bir tepede eski püskü yazılarla ''Süleyman Demirel Hatırat Ormanı'' yazar, halbusem ağaç namıma çalılıklardan başka bir de bozkırdan başka bir şey yoktur :D

sdü'de eskisi gibi güzellik kalmadı bizim zamanımızda bahar şenlikleri bile süperdi M. LÜTFİ BAYDAR katletti güzelim kampüsü

Yalnız Isparta'ya okumaya gidecek olanlar daha ilk başında ( Afyon tarafından gelecek olanlar) anlarlar bu şehrin ne kadar komedi olduğunu, çünkü SDÜ'ye varmadan 1-2 km gerisinde , bir tepede eski püskü yazılarla ''Süleyman Demirel Hatırat Ormanı'' yazar, halbusem ağaç namıma çalılıklardan başka bir de bozkırdan başka bir şey yoktur :D

:durdurun haklısın fidan diktikten sonra hayvan otlatmacılığına açarlarsa ooooooooo daha neler olur neler:durdurun

s.d.ü meğzunu olarak söylüyorum hayatımda geçen en güzel zamanlarmıs okul olarak belki pek bir işe yaramıyor aldığımız diploma ama ortam gercekten harika :) yani üni okuyayımda bir işe giriyim dienler deilde daha çok unv ortamı göreyim die gidenler tercih etmeli ki zaten öle oluyor.

Bende sdü sütçüler myo. mezunu olarak söylüyorum arkadaşımıza katılıyorum. ayrıca ıspartalıyım ve memleketim diye söylemiyorum :) ortam bakımında küçük bir yerleşim olmasının da katkısıyla, çok samimi dostlukların paylaşıldığı bir yer...

güzel bi okuldur kendileri, özellikle dişçilik fakültesi

mrb arkadaşlar sdü yalvaç myo dayım

ısparta kafeler caddesinden ibaret gokcayda fena syılmazz tek avantaji antalya yakın.. okul bitiince insan özlüyor ordayken sıkıcı geliyor

sdüde okuyanın aklını arkadaslar uzak durun üniverste hayatı adına birşey yok yukarıdakilerde ortam görmemiş sallıyor

Geri