Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım zaten free olarak wiki dağıtılıo paramı kendini satıon mu !!! a.q ne lan bu para mara davaları lamer misin sen burdan sağdan soldan warez sitelerinden cekiosun siteleri sonra millete uygun fiyata veririm sen git kendini uygun fiyata sat !
Arkadaşlar bende birebir.net mevcut epey bir oynadım üzerinde. hatta yepyeni bir şey bile oldu diyebilirim. bir kaç eksikliği var onları tamamlamaya çalışıyorum. birebir.net MDB olduğu için 2000 kayıttan sonra saçmalıyor ve ben bunun kodları ile epey oynadım. Kendimce seo felan da yaptım. Sanırım 1 mayıs gibi hackhell.com a eklemiş olurum. Ama dedğim gibi yepyeni bir şey oldu....
Mesela:
12 farklı tema ekledim.
Arşiv bölümü yaptım ( 5 ay dan sonrakileri mysql yedek db ye atabiliyorsunuz.
Sözlük Asistanı yaptım bununla beraber konu içinde yazılmış olan ilintili kelimeler otomatik olarak link veriyor yani siz kod felan eklemek için uğraşmıyorsunuz.
.... gibi...
Burda bulmuştum buradan yeni halini tüm herkes indirebilecektir.
beleşe uygun site www.asklarim.net/birebir.rar
şimdi demeyin reklam yapıon die konunun orjinaline bakarsanız upload sitelere neden koymadığımı reklam yapıosun diyecek olanlar yada öyle düşünenler daha iyi anlarlar
iyi paylaşımlar.