Söz konusu Aslan'sa gerisi teferruattır!

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Servet, Emre Güngör, Mehmet Topal, Linderoth sakat, Emre Aşık cezalı; üst üste gelen maçların yorgunluğu da cabası. Ancak Florya´da tek bir ses var!

Onca eksiğe rağmen
Avrupa'da Türkiye’yi temsil eden tek takım olan Galatasaray, hem Süper Lig’de hem UEFA Kupası’nda yoğun maratona devam ediyor. 6 Mart’taki Bursaspor karşılaşmasıyla birlikte, 16 günde 5 maçlık müthiş bir viraja giren Sarı-Kırmızılı ekip, Servet, Mehmet Topal, Emre Güngör, Linderoth’un sakatlıkları Sabri ve Baros’un da kart cezalarıyla mücadele ettiği ilk 3 ayağı en az hasarla geride bıraktı. Kritik viraj, Sami Yen’deki 2-1’lik Bursaspor galibiyetiyle başlamıştı...

18_247397_ASLAN.jpg

Omuz omuza verdiler
12 Mart'ta Hamburg’la Almanya’da 1-1 berabere kalan Cim Bom, 15 Mart’ta da Trabzon’dan 2-2’lik beraberlikle döndü. 16 günlük periyodun son 2 sınavında; 19 Mart’ta Hamburg rövanşı, 22 Mart’ta da Eskişehirspor sınavı var. İşte bu zorlu günlerde, onca eksiğe rağmen Florya’da omuz omuza veren futbolcuların ortak bir sözü var: “Galatasaray forması kutsaldır. Onu giyen kim olursa olsun, kanının son damlasına kadar mücadele eder. Kimsenin şüphesi olmasın ki, biz de mücadele edip, turu geçeceğiz.”
kaynak

Galatasaraylı olmak BiR ŞeReftiR.Allahın izniyle YeneCez Hamburgu.En Büyük CimBom! BazılaRı vaR gs Elensin diye dua EdiyoR.Ama samimiyetle söylüyorum fener ŞampiyonLaR LiGinDeyken Ben feneR yensin Diye Dua Ediodum.Bütün Türk vatandaşlardan bunu beklerim.

Geri