SöyLeyin Recep Mi Şaban Mı?

Şaban Forever!!

EşoğLu Eşek :hhmanD

Bence de rahmetli bi efsaneydi. Konuşmasa bile jest ve mimikleriyle gülmekten kırıp geçiriyodu. Recep'in daha çooook o sahnelerin tozunu yutması lazım.

Şabanın tiplemesini günümüzde kimse sollayamaz bence :D

Ikiside Cok Iyi, Ama Bi Secim Yapmak Gerekiyorsa "Saban" Derim =)

Kemal Sunal bir ekol.
Onun yerini hic kimse tutamaz.
kiyaslamasi bile abes olmus.

recep ivedik'i açıkçası sevmedim ikincisine de gitmicem büyük ihtimalle
benim gözümde tabiki de Şaban recep ivedik yaklaşamaz bile

tabii KEMAL SUNAL onun yerini kimse tutmaz şimdi filmini izliyim hala aynı zevki alırım.

bence kıyaslamak bile yanlış. kemal sunal ( özellikle şaban karakteri) türkiyeye öyle bir damga vurmuştur ki ; o kağıda imza atacak kişi daha zor çıkar.. recep ivediği de beğeniyorum ama kemal sunal ile kıyaslamayı hiç mi hiç düşünemiyorum

Kıyaslama Cok Ama Cok Sacma O Kadar Istatıstık Tutulmus Sunlar Bunlar Yazılmıs Sadece Surdan Aradakı Farkı Anlayabılırız...

Recep İvedik TV'De 3. Ye Cıksa Kaç Kişi İzler ?

Şaban'ın Aynı Filmlerinin Aynı TV'lerde Kacıncıya Izlendıgıne Dair Bir İstatistik Bile Tutmak Mümkünmü?

Kıyaslama Çok Saçma Şaban Bir Efsanedir Ben 5 Yaşımdayken İzledigim Filmini 20 Yasımdayım Yıne Izlerım Cıkarsa Ama Recep İvedik 2 Yi Daha Dun Izledım En Fazla 1 Kere Daha Izlerım Daha Fazlası SIKAR!!!

kemal sunal gibisi birdaha gelmez. o bir efsane. şahan onun tırnağı bile olamaz

Şaban film serizsinin bir filmini bile en az 50 defa izledim ve hala da izlerim. Recep te komik ama Şaban'a teğet bile geçemez :goz:

Şaban film serisinin bir filmini bile en az 50 defa izledim ve hala da izlerim. Recep te komik ama Şaban'a teğet bile geçemez :goz:

demin sahanin yeni filmini izledik güzel,komik ama tabiki kemal sunalin yeri bambaska kiyaslanamaz bile..........

Geri