Söylemek İstediğim Bir Kaç Söz ...!

DeathSouL

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Sizinle konu başlıklarını ve içeriklerini inceledikten sonra bir kaç söz paylaşmak istedim...

Başlıklar dışardan ne kadar bilgi verici görünsede içine girdiğimizde kişinin kendi görüşüne göre lanse edilmiş yazılar bulunmakta.Ve genelde 2 isim arasında kıyaslanma yaparak açılmış...

Sizden bir hackhell üyesi arkadaşınız olarak şunu rica etmek istiyorum :

Atatürk,Vahdettin,Said Nursi,..... kimden bahsediyorsanız savunduğunuz görüş olarak değilde bahsettiğiniz insanı tanıtmak amaçlı yaklaşırsanız sevinirim olaya.Çünkü bu bölüm Tarih ve Dünya tarihi hakkında birşeyler öğrenmek için yanılmıyorsam ! Politika bölümü olarak algılayanlar olmuş ve kıyaslamalar yapmışlar...

Nasıl kıyaslamalar ? (sayın yöneticilerim izin verirseniz yazılanlardan bir iki cümle alıntı eklemek istiyorum )

-demokrasiden, hukuktan aciz bi care Ataturkun kurdugu devlete mi sikayette bulunacam?

Gerçekten çok üzücü ve hiç hoş olmayan bir yazı nedenmi ?
Belki sizin görüşünüz farklı ama unutmamak gerekirki MUSTAFA KEMAL ATATÜRK yaptığı herşeyle son 100 yıla damgasını vuran bir önderdir...Bu durum sizin ona ve onun kurduğu cumhuriyetten farklı bir görüşe sahip olduğunuzu sergileyebilir ama sizin görüşünüzden cok milyonların inandığı bir öndere haksızlık olur dimi
:goz:

-Vay be Kürt teali cemiyetinin kurucusu ve İngiliz mandacısı şizofren saiti mükemmel ötesi(Beddiazzam) yapma ve Tarihimizi degiştirme çalışmaları son hızla sürüyor.Tarih yeniden yazılıyor.Hainler kahraman.Kahramanlar hain kılıgına sokuluyor.Dogal çünkü rejim degiştirilmek isteniyor.Devam gericilige son sürat devam...

Sonuçta bir çok kesim benimsemesede kendi özünün böyle bir düşünceye sahip olduğuna inanan insanlar var.Saygıyla okumak gerekir ve konu hakkındaki düşüncemizi evet katılıyorum yada hayır bu yazdığın konuya katılmıyorum çünkü benim düşüncem aksine böyle böyle ifade ederek anlatılabilir...

Kategori başlıklarını inceleyerek konu acar ve cevap yazarsak hiçbir şeyi saptırmayız.Türk ve Dünya tarihinde ilklere yol açan insanların kötülenmesine sebep olmayız.

Sadece şunu unutmamalıyız ki Anlatmak istediğimiz bir tarihi kendimize lanse ederek değilde özüyle bağdaştırarak ve argo eleştirilerin gelmemesini sağlayacak cümleler kurarak yapabiliriz..

Teşekkür ederim...

Geri