Bonasima
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar dikkat ediyorum sürekli sömürmek gibi ve de benzeri laflar kullanlıyor. bir de buna ek olarak bilerekmi yoksa istemeden de olabilir kimsenin günahını almak istemiyorum değişik upload sitelerinden film dosyları ekleniyor siteye yapmayın. Şu satırdan sonra yazdıklarımı iyi okuyun ve dikkate alın lütfen;
eğer siteye sadık kalmak sadece film yada resim koymak ise ben bir daha siteye girmeyecem biliyorum geçmişim uzun değil ama ayıotır.
dikkat ediyorum sürekli millet 3 yada 5 ay önceki filmleri getirip siteye koyuyor biz ne yapıyoruz etrafımızdaki insanları siteye davet ediyoruz tamam bir daha asla yapmayacam.
soruyorum şimdi hangisi daha doğru sürekli aynı şeyleri birbirimizden çalıp yada unutup siteye koymakmı yoksa dürüst olup insanları buraya çekmekmi.
eğer yanılıyorsan bir dah girmeyecem siteye yemin ederim.
eğer siteye sadık kalmak sadece film yada resim koymak ise ben bir daha siteye girmeyecem biliyorum geçmişim uzun değil ama ayıotır.
dikkat ediyorum sürekli millet 3 yada 5 ay önceki filmleri getirip siteye koyuyor biz ne yapıyoruz etrafımızdaki insanları siteye davet ediyoruz tamam bir daha asla yapmayacam.
soruyorum şimdi hangisi daha doğru sürekli aynı şeyleri birbirimizden çalıp yada unutup siteye koymakmı yoksa dürüst olup insanları buraya çekmekmi.
eğer yanılıyorsan bir dah girmeyecem siteye yemin ederim.