Rusya'ya Vize kalkarsa!!

Kardeş biz para dilenmeye gitmeyiz oraya aç kalırız daha iyi oraya Şanla şerefle gideriz.Bizler ağırbaşlı efendi milletiz parayı amaç değil araç olarak kullanırız...

Ben de para dilenmeye gideriz demedim zaten... Orada para dileneceğime ülkemde açlıktan ölürüm 1000 kat daha iyidir... Gidecek paramız olmadıktan sonra benim için vize kalkmış kalkmamış bir işe yaramaz dedim.. Sonuçta bu devirde gezmek dolaşmak da parayla....

walla vizenin kalkması turizm açısından ruslara yarar. bizim için değişen birşey olmaz çünkü en ucuz uçak bileti gidiş dönüş 400$ orada kalma falan 1 haftada 1000$ ancak yeter çünkü çok pahalı. sonuçta bizim milletin dolmuşa verecek parası yok cebinde kalksa ne olur kalkmasa ne olur. bizim yararımıza ne oldu ki bu da bizim yararımıza olsun :)

benim pek işim olmaz ruslarla :thumbdown: onun için vize yerine teknoloji alsak derseniz :durdurun veya birleşsek dersenizde :w00t:

GemaR sallamayi BIRAK
TÜRK düsmanlarini desteklemeye devam edin YAZIK VALLAH YAZIK
rusLari bide bize sorun, yurtdisinda yasayanlara sorun

birakin yalani, dolani ALLAH ASKINA

son 5 yillda kac TÜRKÜN mali mülkü talan edildi biliyormusun ?
son 5 yillda kac TÜRK canindan oLdu biliyormusun ?
son 5 yillda kac MÜSLÜMAN EVLADI, rus naziLer (white Power) tarafindan
öldürüldü biliyormusun ?

Zaten yeterince ucu açık olan fuhuş sektörü iyice cıvkından çıkar.Sonra 50 yıl sonra bakarız torunlarımıza sarı sarı olmuşlar nataşa misali.Ha birde rakı tedavülden kalkar içkimiz asimile olur.Damacanayla vodka içeriz.

Geri