ruslara göre türkiyede yaşamak için nedenler :)

Saydıklarının hepsi doğru olmamakla beraber, büyük çoğunluğu doğru..
Rusyayla mukayese edildiğinde bizim ülkemiz gerçekten yaşanacak yer..

Peki biz rusları neden severiz diye sorsam ben:)

gelsinlerde görsünler bu 37 nedenden kaçı doğru 3 kuruş için adam kesmiyolarmış al koydum ortaya külahıma anlat

Hic Sevmiyorum Ruslari, Mümkünse Rusyada Kalsinlar =)

Onlar gelmesine geliyor da bizim turistik esnafımız onları kaçırmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyor ;)

Eminmisin sence 2 yıl önce daha az geliyordu Antalya'ya rus turist geçen sene asırı sekilde gelindi ve busene daha cok geleceğini şimdiden görebiliyorum.
Neden derseniz onların parası bizim paramızdan değerli ve burda hayat ucuz onlara göre...

tamamına yakını doğru nerdeyse....

teşekkürler...

HAHAHHAHA :) bunlarin hepsi var yaa... :):):):):)

Biz onları her türlü seviyoruz

*Votka değil, lale ülkesi

*Sarhoş sürücüleri hapse atıyorlar.

Türkiye'de yaşamak için sebepleri bunlar dimii_??? yanlış duymadım_??????

Duvarlarında küfürlü yazılar yok:::::::.... Belediyeler siliyo çok şükür:D
*Yılın 340 günü güneşli

*Dört yanı sıcak denizlerle kaplı

*Her zaman taze sebze ve meyve var

*Ruslar hariç, insanları güler yüzlü ve nazik::::..... Pek sanmıyorum:D
*İnsanı bezdiren yoksullar ve çingeneler yok ::::....VARRRR!!!!!

*Evlerin girişi tertemiz::::::....Otellerden çıkında mahalle aralarına bi bakın:D

*Uyuşturucu kullananlarla satanları hapse atıyorlar:::::....Doğru!!!

*Komünistlerle faşistler elde bayrak dolaşmıyor::::..... Mekan ve zamana bağlı:D

*Elinde gamalı haç olan dazlak gençler yok

*Votka değil, lale ülkesi:::... Pekte değil...

*Sarhoş sürücüleri hapse atıyorlar:::::.... Rusya'da daha güzel içirtim salıyolar tekrar heralde:D
*Suç oranı her yıl iki kat artmıyor:::::... Evet2 değil 5-10 kat artıyor:D:D:D

*Üniversiteye evlenmek yada askerden kaçmak için gitmiyorlar..Bunu yapan çok biliyoruz:D

*Doktorlarla öğretmenlere saygı duyuyorlar:::::...hasta yakınları tarafından sopa yiyen doktorlar.....(kesinlikle saygıdan)......

*Televizyon ekranında beş dakikada bir kepek şampuanı reklamı yok::::... Evet Farklı reklamlar Tercihimiz......:D

*Yol sorana küfür etmiyorlar:::::....

*Valiler ve Belediye Başkanları insanları öldürmüyor ve rüşvet almıyor::::....Çok Dürüstler.Seviyoruz kendilerini......:D:D:D*Kadınlar erkeklerden tembel ve ayyaş diye söz etmiyor:::::.... Errkekkiimmm diyolar:D

*Vatandaşlar yasalar önünde eşit:::::....(((((((YORUMSUZ))))))))

*Çocuklara saygılı davranıyorlar

*Seri katiller yok:::::... Seri olarak pek yok.....ama katillerimiz kaliteli....:D:D

*Nehirler mikrop yuvası değil::::::....Arıtma tesislerini yeni keşvediyoruz yavaş yavaaş..:D

*Patika değil, gerçek yolları var::::::((((Yamasız olmaz)))))

*Domuz yemiyorlar:::::....

*Sokakları güvenli, üç kuruş için adam kesmiyorlar:::::...3 kuruş mu???? o sınır baya bi düştü....3 kuruş için ailecek kesebiliyolar..ee şimdi kriz var vatandaş delik donla gezio zaten parası yok onun için bu aralar sokaklar güvenli..:D

*Ticarette rakipler birbirlerini öldürtmüyor::::...(((zırhlı araç merakları zadece fantezi))

*Hakkını aramak için haydutlara gitmek gerekmiyor::::...haha yaptıkları işte indirime giderlerse avukatlar iş bulamaz....:D

*En önemlisi, başka bir dine inansalar da, diğer dinlere müsamahaları var.:::...Bu konulara girmeyelim:D:D

Geri