Ruslara GÖre MÜslÜmanlarin Top 10'u

Burda sizin araplar icin söylediklerinizi batı daki toplumlar da bizim icin soyluyor

FoFeR' Alıntı:
Araplar Müslüman Değil mi?
Hz. Muhammed (S.A.V.) Arap Değil Mi?
Neden Bu Kadar Zoruna Gitti Anlam Veremedim.
YazıK...
Nokta koyulmustur...

helal olsun güzel icatlar diyebilirim,dedimde zaten araplar bulmuş vs benim icin farketmio sonucta müslümanların top10u onlarda müslüman ama

şöyle bişi var şimdi ben ingilizleri sevmiyorum ama beckhamı seviom,msnden bi ingiliz kız var arkadaş olarak seviom(bu sıralama bölee gider)

ben akrep burclarıyla pek anlaşamıom ama bi akrep burcu arkadaşım var onla uyumum akıllara zarar.

ben arapları sevmiom ama müslümanım
ben araplara pis dioom ama peygamberimize demioom böyle bişey bence olur.

bu bütün ömür peygamberimiz arap die araplara bi laf söleyemiceiimiz anlamına pek gelmemeli gibi bence tabii.

ucaklarla kulelere saldırmayı canlı bombayı yazmayı unutmuşlar

mic999' Alıntı:
ucaklarla kulelere saldırmayı canlı bombayı yazmayı unutmuşlar

onuda yahudi hegamonyasındaki cia icad edip müslümanlara mal ettiler.
içimizdeki kemirgenlerde cia ya doğrudur dedi..

mahşerde arap, türk, kürt, ingiliz,vs ayrılmıyacaz.
rabbim ateist olanların bile rızkını kesmezken. zulum eden kullarının bile rızkını kesmezken.. onlara bu merhameti gösterirken. biz aciz kullar. birbirimizi aşşağılıyor ve hor görüyoruz.

ben olsam. ilk önce rabbimin rızası için, efendimin ve sahabelerinin, ve kabenin hatırına, bukadar tehlikeli yorumlar yapmazdım.

rabbim hepimize merhamet etsin, rabbim hepimizi ıslah etsin,

araplar kadar salak millet yoktur lafını duymuştum ve gerçekten inanmıştımda ama o kadarda salak değillermiş bişeyler bulmuşlar

Geri