Ruslara GÖre MÜslÜmanlarin Top 10'u

walla müslüman kardeşliği ii hoş da... araplarla kardeşi , dostu bırakın düşman olmam... şuan bile pisliklerini temizliyoruz.. başımıza hala iş açıyolar.. yarardan çok zararları war.. petrolleri olmasa dötlerinde don olmazdı.. :)

KaRma' Alıntı:
Bu Arap MiLLeti Niye iLerLeyememi$ Çünkü Ak$am Yemeği Gibi Bişey icat etmi$Ler ;) Çünkü hep ßoğazını düşünmü$Ler :D Bide MüsLüman oLdukLarı haLde Çok PisLerdir.. Oturuyo Sanarsın Bi kaLkıyoLarki S*çmı$Lar..

KaRma' Alıntı:
ArapLığın Maneviyatına değerLerine saygımız sonsuz yanLış anLaşıLmasın

Biz Anlayacağımız Anladık KaRma'cım Sen Yorma Kendini...:hhuzgun

onecelerı ıleme ırfana onem werırdık sımdı :(

kim olduğu ne olduğuna bakmam bu buluşların dünyaya katkısı olmuştur.
Bu anketi Ruslar mı hazırladı bilemem ama eğer öyleyse bu onların Müslümanlığı sadece Araplarla sınırlayacak kadar dar görüşlü olduklarını gösterir.

arkadaslar unutulmamali ki INSAN INSANDIR arap turk kurt bilmem ne ne ne farketmez ;)

Irak’taki ABD üssüne inmeye çalışırken düşen uçakla ilgili yeni iddialar var. Irak’ta faaliyet gösterdiği belirtilen “İslam ordusu” adlı bir grup uçağı, orta menzilliği silah kullanarak kendilerinin düşürdüğünü iddia etti. Bir internet sitesinde yapılan açıklamada, “Allah’ın yardımıyla uçağı düşürebildik” ifadesi kullanıldı.

bunlar arap işte.. Allahın izniyle düşürmüşler!! bunlara kardeş diyosanız ben daha ne diyeyim..

sımdı araplar ıle
ozamnın araplarını bır tutamazsınız
sımdıkı ırak surıye ıran urun w.s
yerlerde rant kawgalarından benlıklerınden gecmıslerdır.
we ılım adamı yetıstıren bılıme ırfana onem wern o toplum sımdı sadece petrol rafınerı yetıstırmekdedır.
ılım ırfan sewgı saygı yı kenara bırakıp
gozlerınde dolar ısaretı olan kanlı canlı makıne lere donusmelerdır kı
su bulusların bır 2 weya 3 Osmanlı egemenlıgındekı bolumlerde olmusdur
yanı genede bızım atalarımız katkısı wardır...

Daha nice icatlari var Muslumanlarin da iste kendi icimizde fitne sokulunca
Arap Turk vs diye ayirinca bugunku paramparca darma dagan halimize geldik.

Onlar bizi arkadan vurdu biz onlara dusman olduk vs. hepsi planlanmis olaylardi.

demir' Alıntı:
İlk önce Müslüman'ım sonra Türk...

demekki Türklerle müslüman herhangibir devlet savaş yapsa sen vatan hainliği yapacaksın. karşı tarafa gececeksin.
acıyorum ya sana......

theozy' Alıntı:
Irak’taki ABD üssüne inmeye çalışırken düşen uçakla ilgili yeni iddialar var. Irak’ta faaliyet gösterdiği belirtilen “İslam ordusu” adlı bir grup uçağı, orta menzilliği silah kullanarak kendilerinin düşürdüğünü iddia etti. Bir internet sitesinde yapılan açıklamada, “Allah’ın yardımıyla uçağı düşürebildik” ifadesi kullanıldı.

bunlar arap işte.. Allahın izniyle düşürmüşler!! bunlara kardeş diyosanız ben daha ne diyeyim..

theozy, batılı ülkeler teröristlerle müslümanlığı aynı kefeye koyuyorlar diye çıngar çıkarıyoruz. şu anda senin söylediğin de bir nevi aynı kapıya çıkıyor kardeş.

şu savaş sırasında bizi arkamızdan vurdukları için ben de araplardan pek haz etmesemde bir kaç ne olduğu belirsiz insan olmadık kelimeler kullanıyor diye bunu tüm araplara mâletmek ne kadar doğru olur.

hiç bir zaman teröristle normal vatandaşları birbirine karıştırmamak gerekliliğine inanmışımdır.

Haberde ön plana çıkartılmak istenen araplar olsaydı zaten başlıkta Arapların top 10 u yazardı ! Bunu anlamakta bile güçlük çeken ön yargılı insanlara ne anlatmaya çalışabiliriz ki , Hz. Muhammed (s.a.v) de arapdı , Konuşmalarımıza dikkat edelim, Kuran ın ışıgında yoluna devam eden hiç bir müslüman ne terörizm akımına alet olur ne de ön yargılı davranarak din kardeşlerini kırar neyse bu konuda dolu oldugum için yazma gereği hissettim,müslümanım ve Dünya bilimine kazandırdılan bu icatlardan dolayı gurur duyuyorum, kalbini kırdıgım biri olduysa affola.

İslam'ın başlangıcı ve yayılma döneminde arap dünyası bilim ilim teknik te büyük aşamalar kaydetmiştir. Bunu belli bir dönem içerisinde yapmıştır fakat daha sonra günümüze yaklaştıkca Bırakın bilmi ilimi kendilerine bakamaz olmuşlardır. Bugün Türkiyemize ve diğer arap yada başka müslüman ırklara bakın hiç bir ilerleme kat edememiştir. Hala o geri kafa zihniyetinden kurtulamamıştır. Evet günümüzde bir kaç türkün yada arabın şahsi başarılarından yada buluşlarından pek bir şey yoktur oda yabancı milletlerin ülkelerin destekleri ve maddiyatlarıyla olmuştur. Önce eskisi gibi dinimizin bize ne emrettiğini bilmeli öğrenmeli kavramalı daha sonra kendimizi anlamalı ve o yükseliş dönemindeki gibi bilime ilime tekniğe katkı yapmamız gerekir. Şimdiki gibi örümcek kafa zihniyetinden kurtulmamız gerekiyo diye düşünüyorum.

300 yıldır İslam aleminin yaşadığı buhran, kuran ve sünnetden uzaklaşıldığı içindir.
Dinimiz ilmi emreder, dürüslüğü, çalışkanlığı, tertip ve düzenide.
Fakat ne hikmetse biz bunları terkederiz. Gelişmiş ülkelerin vatandaşları tatbik eder, sonuç ortada.

ishynum846' Alıntı:
Daha nice icatlari var Muslumanlarin da iste kendi icimizde fitne sokulunca
Arap Turk vs diye ayirinca bugunku paramparca darma dagan halimize geldik.

Onlar bizi arkadan vurdu biz onlara dusman olduk vs. hepsi planlanmis olaylardi.

Müslüman-Türk Ayrımı yapmamamız için Malazgirt komutanı Alp Arslan ne güzel söylemiş; Ruhum Müslüman Vucudum Türk..

!StayAway!' Alıntı:
yaw harbi yetti bu arap geyiğiniz ha.Arap şöle arap böle arap şudur arap budur Mümin Mümin kardeşidir diye emretmiyormu Hakk?Öyleyse hangi hakla siz arapları beğenmiyorsunuz.Benim bi sürü arap arkadaşım var arapları çokta iyi tanıyorum güneydoğuda doğdum büyüdüm.Ama sevmiyorsanız böyle rencide etmeyin arkadaşlar ayıptır ya.Peygamberimizde araptır.Tarihte olan şeylerden yola çıkıpta böyle kin beslemeniz hiç hoş değil.O zamanlar yaşanan şeyler olmasaydı bugün dünya coğrafyası nasıl oluşacaktı.Rica ediyorum kendinize gelin hepiminiz yaşını başını almış olgun insanlarsınız.Bırakın bu kini.

Bak güzel kardeşim benim en samimi 2 arkadaşım Filistinli idi ankaradayken yıllarım geçti onlarla.Her arap aynı değilidir ama çoğu öyle ne yazıkki.

Tarihte olanları neden unutalım ?Bizden başka her ulus kendi tarihini unutmamak için çabalarken hatta kendilerine ucuz ve yalandan kahramanlık ve zulüm görmüşlük üzerine kurulu tarih anlayışı oluştururlarken biz neden kendi tarihimizdeki gerçek acıların yasını ve kinini tutmayalım mantıklı bir izah etsene ?

Peygamberlerin ırkı yoktur unutma onlar tüm insanlık için gelmişlerdir.Arapların yaptıklarını peygambere bağlayamazsın o zaman hz.isa ve hz.musa da ibrani idi yahudilerin yaptıkları zulümlere küferederken onları neden unutuyorsun yahudilere lanet okurken Hz.musa ve Hz.isaya da lanet mi okumuş oluyorsun.Hiç kusura bakma Yüce peygamberimiz araptı diye arapların bir kutsiyeti olmaz onlara olan kinim dinmeyecek ve onlara okuduğum lanet ömrümün son demine kadar devam edecek.Ahirette de ellerim yakalarında olacak o döktükleri mehmetçiğin kanının hesabını isteyeceğim bakalım verebilecekler mi.

Dini Kardeşlik sadece kitapta kalan uzak bir ütopya kardeşlik falan yok para ve zenginlik hüküm sürüyor dünyada.En kolay örneğide araplar.İngiliz altınları için mehmetçiğin kanını dökenler araplardı papua yeni gineliler değil.Ve o gün bize ihanet etmemiş olsalardı bu gün coğrafyamız çok daha farklı bir durumda olacaktı.

Sende tarihini unutma ve unutturma.Yoksa günü gelir kime güveneceğini şaşırırsın o zaman sana tarihin gösterir kimin senden yana kimin sana karşı olduğunu.

apocalyps ye bende katılıyorum muslumanlık araplarla osdeşdirilmiş bu listede turklerin buldugu bir cok şey yok hiç biri turkler adı altında girmemiş genelli hep arap 0 ı bulan maddenin 4 halini planda turk bence ruslar muslumanlar için top 10 yaptı diede havalara ucmamalıyız adamlar sanki herseyi biz yaptık onlarında yaptıgı bazı seyler var demeye getirmişler gibi gelio bana

demir´isimli üyeden Alıntı
İlk önce Müslüman'ım sonra Türk

bende ne dinsiz turk nede soysuz musluman olalım
biz muslumanturk olalım beraber olsun diyorm

Geri