Rusların çeçenlere Yaptıkları

terbiyesiz piçler mzkt-volat olmasa rusları bende sevmiorum ama ne yapalım arada mzkt-volat var (bu arada mzkt-volat rus yapımı uranyum ile çalışan bi off-road arazi aracı ) :)

midem kalktı..Böyle bi de filistin israil vardı

insanlıkla uzaktan yakından alakası yok yaa yazık insancıklara

ya küfür etmeyeyim diyorum ama mümkün değil! o..... çocukları şerefsiz p...ler. bunları yapanları aleme ibret olsun diye s.klerinden sallandıracaksın!

yazık ya
bunları yapanların allah belalarını versin

allah bütün emperyalist devletlerin belasını versin...

allah çeçen kardeşlerimizle olsun inşallah

dularımız onlarla .yaşasın çeçenlerin özgürlük mücadelesi

bütün bu olanların hesabını sorarlar inşallah rus köpeklerinden

şerefsiz ruslar!!!! rus ve amerikalılardan nefret ediyorum

rus-abd-israil-ingiltere-fransa ve sayamadığı diğer o.ç develetlerden nefret ediyorum

çarlık-bolşeviklik-falan falan adamlar kominizm derdine zamanında 70milyon insan öldürdü yetymedi şimdi asimilasyona devam..bizdeki ruscular koministlere ithaf olunur ..bakarak keyf alsınlar bundan..açılmadık küfürlerin bilimumu bunlara olsun..şehitlere rahmet,katillere lanet olsun...yuh olsun bee:(((

bunlar ınsan degıl ya ınsanda olamaz lar ıste kardesım bu yuzden bas bas bagırıyoruz turkun ve musluman turkten ve muslumandan baska dostu olamaz
bu ınsanlarda ALLAH korkusu yok o yuzden de onların bılmedıgı dusunmedıklerı otekı dunyada yok ama kulun bir hesabı var sa ALLAH'ında bir hesabı vardır bunu bilmezler ama ogrenırler ergec

Geri