Rus Lamerler Nasıl Msn Hackler

Ruslari Taniyalim????

Rus lari bilirsiniz cyber bazinda hepsi ii birer uygulamacidir "söze dikkat!" sadece uygulamaci yani Script Kiddie kisacasi Lamerdirler...!Kısacasi acigi ögrenip 1000 de 1 ihtimalde olsa uygularlar...!Onların bu özelliğini daha ii özetlemek gerekirse Bolu dagindan gecen İstanbul otabının yapimi öncesi (hani su İst-Ank 3 saaate indirecek yol) Bizmkiler nerdeyse vazgecek iken ,disaridan Rus we Ukrayna li mühendisler getirtmisler we inceletmisler Bolu dagini yarip otoyol olusturmak gercekten zordu ama inkansiz degildi bir rus mühendis in sözü "1 mm de ilerleyemiyor mu?" kisacasi onlarin uygulamaci karakterlerini anlatiyor...!
Bilgisayar ortaminda da Vlademir Levin in Citibank tan 1998 yıllarinda 10.000.000$ üzerinde bu hipotezi daha da güçlendiriyooo...!!! Neyse bende amma cok geyiq yaptim konuya gecelim dagitmadan!!!!!

DÜNYANIN EN HIZLI KAÇAN VE EN YÜKSEĞE UÇABİLEN MİLLETİ:D
sıkıyorsa gelsin kırsın tehtid mehtid fos:)

ya bu kadar korkmayın bişe olmaz herkes önlemini alsın gerisi boş...

bu yöntemleri uygulamalrı saatler haatta günler alır zor iş yani eğer hecklememk istemiyorsan 1. face dikkat edeecen 2.şifre sağlam olacak sayı ve rakamlardan3.exsel uzantili doysa kabul etmiyecen güvendiği biri değilse 3. gizli sorunu senin bile aklina gelmiyecek bir şey olmasi en önemlisi :D

arkadaşlar aranızda yeniyim ama msn de çok kolay ve hepimiz goremediğimiz bir açık vardır.. msn de gonderdigimiz goz kırpmaları en buyuk açıklardandır.. eger trojeni goz kırpmasına birleştirirsen onu karşıya gönderdiğinde bilgisayar otomatik olarak bunu açar ondan çok falza detaya ihtiyaç ok msn hacklemek için oldukça basit demi

adresınızı cok onemsıorsanız hotmaılden satın alabılırsınız
ben ole yaptım 5-10$ bıse zaten

ben daha Ne rusuna denk geldim nede amerikanına :D Türküne Denk Geldim Rea-kod Adam Harika AMa İnşallah Polis yakalarda pili biter ....... nenin

Geri