Rus kadınlar neden güzel olur ?

Evet bize bizden fayda var dostum.bizde de çok güzel var yeterki anlayalım.

rus kadınlardan başka kadın tanımam ben neymiş o naz yapan türk kadınları
ugraşmam ben nazmiş maşmiş .

yok beya ne güzeli şöyle bi saydım altı yedi tane rus tanıdım içlerinden biri çok güzeldi biride idare eder dersin gerisi fos adamlar işi biliyo ekranlara güzelleri yansıtıyo güzelleri beleş tatile yolluyo öle imaj yaratıo insanlarda çirkinleride çalıştırıyo paso :D :D Türk kadınları bin kat daha güzel :/

bence yabancı kızla olmaz abi gelenekler farklı ,yaşam farklı herşey farklı, her kadın güzeldir bana göre türk yabancı uzaylı fark etmez fazlamı abartık ne :):):)

dostum bu kadar guzel olmalarının sebebı farklı yapıdakı genlerın bırlesımı babaları ne kadar cırkın olsada
2 ya da 3 babadan aldıkları genler sayasınde bu kadar guzeller :)

rus karılarının güzel olmasının en büyük sebebi genetik seleksiyon.
önüne gelenin dölü karışan bir ırk halini aldılar.
ve gittikçe daha mükemmel kadınlar haline gelecekler.
bu işin kozmetikle alakası yok ...

Doğuştan güzeLLer genlerinde var..

bence en güzel hatunlar iranlı ve latin amerikalı. ne demişler kadının esmeri ve kalçalısı makbuldür:D
harbi diyorum iran falan deyip geçmeyin hatunları afet oluyo:D

guzel kadin yoktur bakimli kadin vardir...

çok mantıklı elbise yürütür para konuşturur felsefesi

rus kızları türk kızları kadar kaprisli değil
erkeğin isteğini ricasını emir sayıyorlar kendilerine

ben genelde ukrayna o tarz ülkelerin bayanlarına bayılıyorum nedense hep ilgimi çekmiştir :D

Sharapova ya da Kournikovayı bırak inan bana ndaha güzelleri var Rusya da. tamamen havasından suyundan bakımlı olmasından ve çok içmelerinden :)fakat tam tersi olarak Rusya nın erkeklerine aynı hava su iyi gelmiyor. Türkiye için ise tam tersi kadınları kötü erkekleri yakışıklı. ee Allah bir güzele bir çirkin vermiş ki tamamlasınlar bir birini:) ama açıkcası çirkin olmayı isterdim Rus diyorum başka da bir şey demiyorum son bir şey daha.40 yaşından sonra at gitsin 40 yaşına kadar o at gibi kadınlar eşşeğe benzemeye başlıyorlar gerçekten bizim pamuk nineler gibi nineleri pek yok :)

Geri