rus kızların türk kızlarından 10 farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eheheh olum benimkini türk sanıyodum rus çıktı :D

hey yawrum hey bi aya kadar tekrardan aralarında oLcam:cool:

Çoq sıcak kanLı vede KarsıLıksız ilgi gösteren insanlar sen iste yada isteme aklına koyduMu MutLaka eLe geçirir seni çoq geLdi BaŞıma:)

Ne kadar güzel zengin yada dış görümü etkileyici olursa olsun yolda çevir nasıl konuşursan konuş saatlerce seni dinlerler....

Bencil oLdukları asLa söylenemezzz...
vede onlar bu işi gerçekden çok iyi biliyorlar..

yaşadım yaşattılar saoLsunlar :)

Arkadaşlar neden olayı sadece sex yönünden düşünüyorsunuz???
Çünkü sadece sex de ve görüntüde iyiler
Görüntü var ses yok olayı tam rus kadınlarına göre bir laf bence. :)

Türk erkeklerinin geneli rus kadınlarını ister, iyi hoşta neden evlenmezler??? :)

Ruslarla evlenipte memnun olan da nadir insanlardır heralde

Rus kadınları yemek yapmaz, ev işi yapmaz çünkü onlarda öyle bir kavram yok

hadi yemek yaptı emin olun yiyemezsiniz, yemek kültürleri bize çoooooooooookkk uzak

temizlik desen, yedikleri kapları (buna inannın gözlerimle bizzat kaç kere gördüm) sadece suyla çalkalayıp kaldırıyorlar. Ben bunu gördüğümde çok fena oldum bildiğin yağlı kabı sadece suya tutup yerine koyuyolar. Hatta bizim dadı beni deterjanla bulaşık yıkarken gördü bana diyoki ne gerek var çalkala gitsin :)

Rus kadınları para yer çok güzel, paran bitti mi şutlanırsın!!! Deneyin görün :)

Beyler dar açıdan bakmayın lütfen çıkarın at gözlüklerinizi...

Türk kızları şımarıkmış, kendini bişe sanıyormuş

evet çoğu böyle ama bir düşünsene her istediğin kızın sana geldiğini

nerde heyecan? nerde elde edebilme zevki?

kaçan kovalanır, Rus kadınlarının işte bu yüzden ülkelerinde hiç bir DEĞERLERİ YOK!!!

Birine bedava dese yüzüne bile bakmıyolar kadınların... (bakanlar sadece Türkler, Azeriler, Gürcüler... :) )

Kadınlar Türk erkekleri sayesinde kadınlıklarını biliyolar, siz de olmasanız ne olcak bu kadınların halleri :)

Bu arada Rus kadınları tam birer Tilkidirler sizi suya götürür susuz getirirler!
Benden uyarı olsun size :goz: :D

Ehehehehe doğru söze ne denir :D:D:D
Geçenlerde Antalya da rus kızın biri abime sarktı ya :S Allah var abim de yakışıklıdır yani kız tutturdu seni çok sefdim nolur beni bırakma die abim dio kızım işine git evliyim ben die dinlemio kız sora abim oturdu derdini dinledi kız bi ağladı bi ağladı daha 20 yaşında gencecik bi kız üzüldüm valla haline :(

ןเlєtรเz קรเк๏קคt' Alıntı:
ben kabul etmiom bunu red kit:p hiç bi kerem dünyanın en güsel hatuınları birasda kompleksli olsa türklerdir:p :p :p

ahah işte size tipik Türk kızı :)

rus kızları sadece sex te iyi başka bi bka yaramazlar..

rus kızları sadece sex te iyi başka bi bka yaramazlar..

rusları bu alemde tek geçerim eline sağlık

cokk komik yaa :D :D erotik sahneler var denilince soyun kızlardan ne beklerisin :D

abi yaramıza tuz bastın ya :(:( :p

bir maddede ben eklyeyim

birden fazla türk kızını idare edebilirsin ama rus kızını idare edemezsin çünkü rus kızı adama fazla gelir.:sigara:

DaRk_KnİgHt FLood Yapmışsın Dostum. Bir Mesajını SiL Mümkünse Kardeşim..

Bu Arada Rus KızLarı DeiLde AkrabaLarı OLan PoLonyaLıLar Bence Gayet GüzeL.. Tavsiye Ederim :D
Tecrube Konuşuyor!!

Ruslar makyajsız bile güzel oluyo hem yemek yapmaları falan önemli deil Rus olsunda dışarda yerizz :p :D

|ChaMuR| sana katılıyorum kardeşim aynen:goz:

Bencede yukardakiler genellikle dogru dünyanın en güzel kızları türk kızları diyen arkadaşa cevap neden öyleyse turistlik yerlerde genellikle türk erkekleri yabancılarla arkadaşlık ederken bizim kızlar rekabet için burunlarını aşşagı indiriyor aman ne buluyosunuz bunlarda diyor :eek: gerci rekabet bile edemmiyosunuz bir isvecli kız babasının sözü dünyanın en güzel kızları isvec kızları en yakışıklı erkeklerde türk erkekleri demişti rus kızları bizimkilere oranla daha sahiplenici deger verici bizimkiler çok nazlı her şeyde peşimden o gelsin havalarında. Yazık yurdum erkeklerine kıymetimizi ruslar daha ii biliyor ah o baltacı ibrahim paşa yokmu büyük adamış ama bu günkü durumuzun sebebi işte kendileridir ama adam o günlerden bilyomuş:D Bire bir yaşayanlar yorum yazsın bence .....

harbi arkadaslar biraz hAKSIZLLIK ETMISINIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri