Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vay bu,şu,o RUSlar vay. bunların hocaları olsam bile bile kopya çektirirdim. hatta bizzat ben okur söylerdim. hehehehehehehehe... +18 bölümüne koysaydınızda siyah şeritleri kapatmasaydınız. gerçi görünmeyen bir tek oraları kalmış hehehehehe:
bu arada bunlarla okuyan ERKEK Oo okuldan hiç bir zaman mezun olamaz. olursa artık halkalı şeker derler. ben şahsen elden ayaktan düşene kadar okurum orda. ne okuyorsam artık
:victoryben trabzondayim ama burdakiler güsel deil güsel olanida zaten biz göremiyozz baktim fotolara bunlar da hic utanma yok yaa trabzona geliyolar düsüyolar kötü yola sonra agliyolar hakediyor bunlar arkadasim ne istiyolarsa vercen bunlara:melek:melek:goz:
tum ruslarmi boyle yoksa sadece bir bolgesi boyle de hepsi boyle diye bizi mi kandiriyorlar anlamadim be ne gerek var mezun oluyon iste ne gerek var sexy olmaya
Bunlar nerden mezun oluyorlar anlamadım... Güzel görüntüler. bu arada bir not, dünyada en muntazam bacaklar ruslarda(ki ben de kesinlikle onaylıyorum, resimlere bakan anlar zaten), en muntazam kalçalar latinlerdeymiş miş.