Rus Astsubay'dan Askere Dayak! [Video]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

askerLere tokatLar yumrukLar ! ve en sonunda kafalarına sandaLyeyle vurma $ok oLacaksınız!

direkt Link: mms://video.jaggle.nl/army.wmv

önce vatan :D

paylaşım için tşk eline saglık..

Abi Bu Sene Askere Gidicez Yapılır mu Bu Bize Yaa :( Benim Başıma Böyle Bişey Gelse Ne Yaparım Acaba :ter: Ama Türk Komutanları Böle Yapmaz Dimi :angel: Yaparlarsa Bende Onlara :mad: :saf:

EarT' Alıntı:
Abi Bu Sene Askere Gidicez Yapılır mu Bu Bize Yaa :( Benim Başıma Böyle Bişey Gelse Ne Yaparım Acaba :ter: Ama Türk Komutanları Böle Yapmaz Dimi :angel: Yaparlarsa Bende Onlara :mad: :saf:

sen rütbeliye bişey yapamazsın abicim ama korkma bizim orduda yok böyle bişey ufak tefe tokat olayları olabilir ama böyle sadisçe bişey olamaz

:D:D:D bu beyinsizler kendi askerlerine bile böyle davranıyorlarsa halen nasıl bize karşı zafer alacaklarına inanıyorlar:D kendi askerine bile değer vermeyen bir cumhuriyet.İşte bu yüzden yy dır ayaktayız onlara karşı:D

adam sandalyeyle vuruyo askerlerin kafasına manyak ya.. uyuz oluyorum askerde olan böyle olaylara..

haketmişlerdir bence asker nasıl dayak yerse yesin esas duruşunu bozmaması lazım

bizde askerlik yaptık Allaha şükür hiçbir komutan(istisnalarhariç) hata yapmadıkça kolay kolay askerine vurmaz asla özellikle Türk komutanlar en fazla bir iki tokat o da normal yeri gelir babanızda bir iki tokat atar o kadar zaten tokadı yedinizmi bir daha hata yapmamaya yemin edersiniz

beni böle dovmesı ıcın benım asker öldürmem lazım eger bunlar dısında bole dayak yersem cıkarım bu vatandaslıktan lan bu askere yapılırmı yazık..

askerlerde itaat içindeler yazık be..

legolas' Alıntı:
sen rütbeliye bişey yapamazsın abicim ama korkma bizim orduda yok böyle bişey ufak tefe tokat olayları olabilir ama böyle sadisçe bişey olamaz

oda sevdiklerinden bi tokat atarlar

gencler ben askerligi yapalı 1,5 sene oldu dayak yiyeninide gördüm dayakda yedimde ama onlarda haklı o kdr insanla ugraşmaları kolay degil bunun icinde dişlerini göstermeleri lazımki milletin götü başı oynamasın...

askerliğimi yapmış birisi olarak diyeceğim şu bunlar genelde her askerin başına gelmez ve genelde komutanlar askerleri sever ama bazı o..........ç........... astsubayların ne yapağı belli olmaz

Geri