RTÜK'e şikâyet yağdı: Reklamı görünce darbe oldu zannettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J@CK@L' Alıntı:
benim Türklüğümü kimse sorgulayamaz. Burda milliyetçi geçinenlerin hepsinden daha milliyetçiyim ama asla tribünlere oynamam. Bu son mesajımdı. yazıyı sildiğin için saol.

tribunlere oynayamazsin cunku tribunde fazla kimse yok..hic kimse ilk once Turkluge laf atip sonra ben hepinizden Turkcuyum milliyetcigim ayagina yatmiyo..gec bunlari..

B€ZGİN' Alıntı:
Bizim onurumuz şerefimiz senin gibilerinin Onayına ihtiyaç duymaz
her ne kadar Türk milletinden Özür dilemek sana zor gelsede

Bu büyük Millet her zaman büyüklüğünü ona karşı tutum sergileyenlere savaş açarak değil bazı saygısızları yaptıkları yanlışlarla başbaşa bırakarak bir nevi Affederek kanıtlamıştır

İnşallah bundan sonra hakkında atıp tuttuğun Türklerden bahsederken biraz daha saygılı olursun

adalet tek taraflı işlerse adalet olurmuş kardeş:goz:
ben bunu yeni öğrendim =)

crazyboy_9999' Alıntı:
adalet tek taraflı işlerse adalet olurmuş kardeş:goz:
ben bunu yeni öğrendim =)

haklısın bilader sayende bende öğrenmiştim bu adaletin tek taraflı işlerse adalet olduğunu ama asla bugün değil :vur

İyi ki cumhuriyet gazetesi var yoksa halimiz haraptı gerçekten. Gerçekleri gösterdiğin için sağol Cumhuriyet.

ya ben anlamıyorum bunlar yani cumhuriyet ve bunun çevresi bir medya bir kuruluş veya bir aydın denilen züppeler varya onlar yaptımı bişi olmuyor, gariban biri bizden biri en ufak birşey yaptımı dünya yerinden oynuyor,, bizim millitimiz bence bu kadar salak değildir.. bunlara kanmaz,, böyle üçkağıtcı bir medyanın yaptıklarına kanmaz,,,

Cumhuriyet Gazetesinin halkı uyandırma çabası maalesef sonucuna ulaşamamıs görünüyor.
Arkadaslar siz gercekten gerceklerin farkında değilsiniz.
Teröristbaşına "sayın"" diye hitap eden şerefsiz ve ona karşı çıkmayan yandaşları (dikkat edin çevresinden tek kişi gıkını çıkarmadı) benim cumhurbaşkanım olamaz. Olursa hiç iyi şeyler olmayacaktır. Ondan sonra vah deriz ama iş işten gecer.
Bırakın da herkesin sevdiği saydığı birisi gelsin. Ortalığı geren cumhuriyet değil ta kendileri

bir yanda teröriste sayın diyeni savunanlar(bu nasıl milliyetçilik diye sorarlar adama!)
bir yanda bu ve bunun gibilerin tehilke olduğunu söyleyen haklı tepkiler
sandık,tarih ve Türk milleti bunları hiç bir zaman affetmez

ogamemanya' Alıntı:
Teröristbaşına "sayın"" diye hitap eden şerefsiz

Vatansever bütün Türk GençLeri bende dahiL senin gibi düşünsede
Gene de buLunduğu makam itibari iLe kuLLandığın keLime bir hayLi terse düşmüş..

Ayrıca şahsi merakımı hoş görün ama
AtatürkçüLüğünden kendiLerine göre hiç taviz vermeyen
HaLkı biLinçLendirmek uyandırmak isteyen Cumhuriyet Gazetesi
Acaba mason LocaLarı Çankayaya çıktığında neden;
Atatürk 70 sene önce kovmuştu bu deyyusLarı
Şimdi tekrar ÇankayadaLar
TehLikenin Farkındamısınız neden demedi?

öyLe ya tehLike şahsi menfaatLerLe birLeşince çıkıyor piyasaya

ortalığı bulandırmak istedi işte ama beceremedi c.gazetesi

أĸяα' Alıntı:
Vatansever bütün Türk GençLeri bende dahiL senin gibi düşünsede
Gene de buLunduğu makam itibari iLe kuLLandığın keLime bir hayLi terse düşmüş..

öyLe ya tehLike şahsi menfaatLerLe birLeşince çıkıyor piyasaya

kardeş kusura bakma makam değil babam olsa lafımı esirgemem

baban kanındandır senin
yaptığın bir hataya cahiLdir der geçer
ama bu Lafı heryerde söyLeme
devLet baban gibi hoşgörüLü oLmayabiLir..

Hakaret davaLarının açıLdığı günümüzde
Astronomik rakamLarLa karşıLaşabiLirsin
HaLiyLe de iş gene babana yansıyabiLir..
Tabi gene senin seçimindir :)

birçok "aklıbaşında" insanın aydınlanmaya yada tehlike konusunda uyarılmaya ihtiyacı yoktu zaten herkes herşeyin farkındaydı ancak belli bir kesim hedeflendi bu reklamda (ki o kesimin beyninde örümcek ağları artık temizlenemeyecek boyutta) ne kadar amacına ulaşmış bilemeyiz ama çevremden gördüğüm kadarıyla artık insanların geçte olsa uyanmaya başladıkları kesin!!! terörist başına sayın diyen çiftçiye al ananıda git diyen birinin cumhurbaşkanları olma ihtimali onlarıda rahatsız etmeye başladı

Konu Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri