router ve reverse connection hakkında yardım lütfen

half biridgede modem telekomla baglantını yapiyor kulanıcı adı şifre olayını haletikten sonra ip i aliyoy ve bu ip i pc e atıyoır.

biridgede ise modem sadece baglantı aracı olarak kalıyor tıpkı 56k faks modemlerde oldugu gibi kulanıcı adı ve şifrei pc üzerinden ayarlanması gerekiyor ppo ppp olarak araştirilirsa daha detaylı bilgi bulacaksınız.

arkadaşlar bir türlü olmuyor.bu işler modemden modeme farkediyor.airties rt-102 model adsl modem için bilgisi olan biri yazarsa buraya ne yapılacağını çok daha iyi olacak.

zoom x4 te bende cok yardım istemiştim ama kimseden dogru dürüst bir cevap alamadım hatta alay konusu oldum bazı yerlerde modemin kulanım kılavuzunu baştan sona okudum ole cozdum aynı olayı bi gece sabaga kkadar ugraştiktan sonra dianalink tede cozmuştum tafsiem modemin kulanım kılavuzunu detaylı bi şekilde okumandır

saolasn kardeş.......ama en az 30 defa okudum kullanım klavuzunu.airties çok boktan bi modem.bu arada kimseye önermiyorum.ayrıca windows vista yı önermiyorum.xp mi geri istiyorum(vista da porat client te sever oluşturma çımıyor.yani server oluşturalamıyor:)
tekrar teşekkürler.eğer biri kesin çözümü bana resimli anlatırsa 100 kontör atarım yardım eden arkadaşa.

Geri