Rooney : RonaLdo ve Tevez'i Aratmam!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Manchester Unitedlı Wayne Rooney, kanatlarda oynamak istemediğini, doğru pozisyonda oynatıldığı taktirde takımdan ayrılan Cristiano Ronaldo ve Carlov Tevez'in boşluğunu doldurabileceğini belirtti.

Rooneytevezronaldoaratmamka.widec.jpg

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United'ın forvet oyuncusu Wayne Rooney, takımda Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez'den doğan boşluğu doldurabileceğini söyledi.

Rooney, İngiliz The Times gazetesine yaptığı açıklamada, takımda oyun kendisi üzerine kurulur, bir de yeni bir forvet oyuncusuyla desteklenirse, Real Madrid'e transfer olan Ronaldo ve adı Manchester City ile anılan Tevez'den doğacak boşluğu giderebileceğini iddia etti.

Rooney, ''İki kilit oyuncumuzu kaybettik. Umarım birkaç yeni futbolcu alırız. Cristiano ve Carlos, geçen ve bir önceki sezon çok sayıda gol kaydetti, ancak onlardan doğacak boşluğu doldurabileceğime inanıyorum. Daha önce de dediğim gibi doğru pozisyonda oynatılırsam, bunu başarabilirim. Kendimi en iyi hissettiğim pozisyonda oynamak istiyorum. Kanatta oynamak istemiyorum. Bu pozisyonda kendimi iyi ifade edebileceğimi düşünmüyorum'' dedi.

NTV Spor

Bu Adammı Dolduracak :gulumseCocuk:

önceden kim vardı bu takımda..?giggs,rooney,nistelroy!!!takır takır oynuyordu..herkes rooney hastasıydı..şimdi noldu ?sırtnızı mı döndünüz?bu adamın neler yaptığını hatırlayın.yaşı genç..hiç birşey için geç değil.

Rooney Dediğin Adam Everton'dan Manu'ya 19 Yaşında GeLdiğinde İngiLiz MiLLi Takımında Banko Oynayan Ve Ondan Çok FazLa ŞeyLer BekLenen Bir Oyuncuydu...

O Dönemde Çok HareketLi Çok FarkLıydı Ama Manu'ya GeLdi PatLama Yapması BekLendiği HaLde 5 Sezondur Manu'da OLmasına Rağmen Pekte FazLa GeLişme SağLadığı SöyLenemez, Sonuçta Bu Adam RonaLdo'yLa Aynı Dönemde GeLdi Ve Oynadı Ama RonaLdo NeLer Yaptı? Takımı Ligde Ve Avrupa'da SırtLadı, Bir Kanat Oyuncusu OLmasına Rağmen Bir Sezonda 40 GoLün Üstüne Çıktığı OLdu.

Rooney'in NeLer Yaptığı İse Ortada Yerinde Saymaya Devam Ediyor 24 Yaşına GeLdi, Ben Çok Zor Görüyorum, Tevez'i Geçte RonaLdo'nun Yerini O GöbekLe Hayatta DoLduramaz...

Geri