Rooney: Liverpool'dan nefret ediyorum!

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United'ın golcü futbolcusu Wayne Rooney, Liverpool'dan nefret ettiğini açıkladı.

504478150.jpg

Rooney, Manchester United'ın resmi internet sitesi www.manutd.com'a yaptığı açıklamada, yarın karşılaşacakları ve şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri olan Liverpool için, ''Bu maç için çok heyecanlıyım. Liverpool'dan nefret eden bir Everton taraftarı olarak büyüdüm. Ve bu hiçbir zaman değişmedi'' dedi.

Bu arada, golcü futbolcunun bu açıklaması sitede yayımlandıktan kısa bir süre sonra değişikliğe uğrayarak tekrar yayımlandı.

357729775.jpg

Site yönetimi medyada çok sansasyon yaratabileceğinden çekinerek, ''Liverpool'dan nefret eden'' ve ''Bu hiçbir zaman değişmedi'' ifadelerini kaldırdı ve Rooney'in açıklamasını, ''Liverpool maçı için çok heyecanlıyım, çünkü bir Everton taraftarı olarak büyüdüm'' diye değiştirdi.

801438690.jpg

Başarılı futbolcu, 2004 yılında Liverpool'un ezeli rakibi Everton'dan 25.6 milyon poundluk bedelle Manchester United'a transfer olmuştu. Öte yandan, Liverpool ise konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.

Haber: Anadolu Ajansı
http://www.tumspor.com/haber/20090313/Rooney-Liverpooldan-nefret-ediyorum.php

Kaynak:

onlarda sana bayılıyordu

Robben'de Böyle Söylüyordu Sonu Kötü Oldu Liverpool Real Madrid Beşiktaş'tan Beter Etti :hhmanD
+ Herkes Bu Liverpool'dan Neden Nefret Ediyor Zamanında Çok Koyduk Demekki :hhmanD :hhmanD :hhmanD

Bende Senden Nefret Ediyorum Rooney Tevez Sana 10 Basar :goz:

ters tepmeyin canım adam LiverpooL doğumLu size noLuyo.. :hhmanD
ama LiverpooL'un Everton fanatikLeri kesiminden,saygı duymak Lazım..

" Liverpool'dan nefret eden bir Everton taraftarı olarak büyüdüm. "
Adam AçıkLamış Nedenini.

Ben Premier Ligi Sevmem Ama GönLüm Manchester'dan.. :goz:

Adam Rooney SaLLa Gitsin :D

Ligde 5 GoL Atamaz Senede TonLa Para ALır Santraforum Diye Geçinir BöyLeLeri...

Buna Verdiğin Parayı Aguera'ya Versen Sana Her Sene En Az 20 GoL Atar Takımı İhya Eder :D Rooney Bi Siee :D

Adam Rooney SaLLa Gitsin :D

Ligde 5 GoL Atamaz Senede TonLa Para ALır Santraforum Diye Geçinir BöyLeLeri...

Buna Verdiğin Parayı Aguera'ya Versen Sana Her Sene En Az 20 GoL Atar Takımı İhya Eder :D Rooney Bi Siee :D

Hay Ağzına Sağlık Dai Süper Dedin :D

aşırı derecede koyu united taraftarıyım ve polemik olur çok konuşursam ama bizim kelimelerimiz önemsiz. yarın saat 14:45 de oyuncularımız ve taraftarımız konuşacak.

ayrıca bu sene de kupayı alınca ingilterede en fazla ligi kazanan tkım artık liverpool olmayacak.yanılmıyorsam eşitleniyor ve diğer kupaları da eklersek öne geçiyoruz.

senede 5 gol atıyor demişsiniz ama aguero yu da ornek göstermişsiniz. aguero 1 maçta rooney kadar koşsun ayağını öperim o kadar diyorum. o rooney forvetten ziyade park ile birlikte takımın ciğeridir. her yere koşar her şeyi yapar.

aşırı derecede koyu united taraftarıyım ve polemik olur çok konuşursam ama bizim kelimelerimiz önemsiz. yarın saat 14:45 de oyuncularımız ve taraftarımız konuşacak.

ayrıca bu sene de kupayı alınca ingilterede en fazla ligi kazanan tkım artık liverpool olmayacak.yanılmıyorsam eşitleniyor ve diğer kupaları da eklersek öne geçiyoruz.

senede 5 gol atıyor demişsiniz ama aguero yu da ornek göstermişsiniz. aguero 1 maçta rooney kadar koşsun ayağını öperim o kadar diyorum. o rooney forvetten ziyade park ile birlikte takımın ciğeridir. her yere koşar her şeyi yapar.

Maçın Favorisi Zaten Man UTD Ona Lafımız Yok Arkadaşım

Agüero Konusuna Gelirsek Sadece Yuh Diyorum Agüero'yu Rooney ile Karşılaştırıp Rooney'i Üstün Tuttun Ya Helal Olsun Diyorum Agüero Önümüzdeki Sene İllaki Büyük Bi Takıma Transfer Olur O Zaman Göreceksiniz Ne Kadar Kaliteli Bi Oyuncu Olduğunu Henüz 20 Yaşında Olmasına Rağmen Sanırsam Dünyanın En İyi 8. Futbolcusu Rooney'de 25 Felandı Hatırladığıma Göre =) 20 Yaşında Bi Çocuk Dünyanın En İyi 8. Futbolcusu Oluyorsa 2 Sene Sonraki Halini Düşünemiyorum O Zaman Hak Vereceksin Sende..

SĦARK;4144379' Alıntı:
Maçın Favorisi Zaten Man UTD Ona Lafımız Yok Arkadaşım

Agüero Konusuna Gelirsek Sadece Yuh Diyorum Agüero'yu Rooney ile Karşılaştırıp Rooney'i Üstün Tuttun Ya Helal Olsun Diyorum Agüero Önümüzdeki Sene İllaki Büyük Bi Takıma Transfer Olur O Zaman Göreceksiniz Ne Kadar Kaliteli Bi Oyuncu Olduğunu Henüz 20 Yaşında Olmasına Rağmen Sanırsam Dünyanın En İyi 8. Futbolcusu Rooney'de 25 Felandı Hatırladığıma Göre =) 20 Yaşında Bi Çocuk Dünyanın En İyi 8. Futbolcusu Oluyorsa 2 Sene Sonraki Halini Düşünemiyorum O Zaman Hak Vereceksin Sende..

valla ben nedense rooney i 23 biliyorum.

bu arada rooney ile kıyasladığımız torres değil aguero:goz:
rooney ingiltere liginde en genç forma giyen oyuncu.bu sürede sürekli vazgeçilmeyen bir oyuncu.ingiltere milli takımına girmiş ve orda da çok iyi forvetler arasından sıyrılıp as çıkan bir oyuncu.ispanya da gol atan herkes ingilterede iyi olacak diye bir kaide yok.gelsin aguero ingilterede 70 dk aynı tempoda koşsun bakalım ne olacak. arshavin geçenlerde demişti sonlara doğru ciğerim çıkacak gibi oldu burası çok zorlu diye. herşeyi eşit şartlatda değerlendirmek lazım.

aguero gelsin ingilterede rooney ile eşit şartlarda oynasın ve ondan fazla gol asist veya herhangi faydalı hareket yapsın tamamdır kabulum. ama ispanya ligini ben kaale bile almam ki realden veya ath. madridden gördük ligin kalitesini.

valla ben nedense rooney i 22 biliyorum. ronaldo da 23 tü sanırım. yoksa ben mi yanlış konuşuyorum.

bu arada rooney ile kıyasladığımız torres değil aguero:goz:
rooney ingiltere liginde en genç forma giyen oyuncu.bu sürede sürekli vazgeçilmeyen bir oyuncu.ingiltere milli takımına girmiş ve orda da çok iyi forvetler arasından sıyrılıp as çıkan bir oyuncu.ispanya da gol atan herkes ingilterede iyi olacak diye bir kaide yok.gelsin aguero ingilterede 70 dk aynı tempoda koşsun bakalım ne olacak. arshavin geçenlerde demişti sonlara doğru ciğerim çıkacak gibi oldu burası çok zorlu diye. herşeyi eşit şartlatda değerlendirmek lazım.

aguero gelsin ingilterede rooney ile eşit şartlarda oynasın ve ondan fazla gol asist veya herhangi faydalı hareket yapsın tamamdır kabulum. ama ispanya ligini ben kaale bile almam ki realden veya ath. madridden gördük ligin kalitesini.

Rooney 23 Yaşında Ben Rooney'nin Bi Maçta Takımın Yıldızı Olduğunu Görmedim Yedekten Gelen Tevez Bile Zaman Zaman Takımını Sırtlayan İsim Oluyor Ama Rooney'de Bu Yok Ve Halen Tevezi Oturtup Rooneyi Oynatıyor Ferguson + Arshavin 27 Yasında Agüero 20 Enerji Olarak Çok Çok Üstün Agüero İngiltere Ligine Gitsin En Az 15 Gol Atar Hiç Şüpen Olmasın =) Bi Forvetin İşi Defansa Ortasaha'ya Kadar Gelip Topu Almak Değildir =) Tıpkı Torresin Yaptıgı Gibi Adam Kendini Yormadan Takır Takır Atıyor =)

SĦARK;4144431' Alıntı:
Rooney 23 Yaşında Ben Rooney'nin Bi Maçta Takımın Yıldızı Olduğunu Görmedim Yedekten Gelen Tevez Bile Zaman Zaman Takımını Sırtlayan İsim Oluyor Ama Rooney'de Bu Yok Ve Halen Tevezi Oturtup Rooneyi Oynatıyor Ferguson + Arshavin 27 Yasında Agüero 20 Enerji Olarak Çok Çok Üstün Agüero İngiltere Ligine Gitsin En Az 15 Gol Atar Hiç Şüpen Olmasın =) Bi Forvetin İşi Defansa Ortasaha'ya Kadar Gelip Topu Almak Değildir =) Tıpkı Torresin Yaptıgı Gibi Adam Kendini Yormadan Takır Takır Atıyor =)

yav el insaf adam daha 3 gün önce inter maçında ronaldoya asisti yaptı maçı garantilettirdi. herşey gol değildir.bunu sezon başından beri gösteriyoruz takım halinde dünyaya. toplu savunma ve atağın en iyi yapıldığı klüptür united. bakalım yarınki maçta oynatırsa hocamız eminim carrigher ile sağlam kapışacaklar:D

yav el insaf adam daha 3 gün önce inter maçında ronaldoya asisti yaptı maçı garantilettirdi. herşey gol değildir.bunu sezon başından beri gösteriyoruz takım halinde dünyaya. toplu savunma ve atağın en iyi yapıldığı klüptür united. bakalım yarınki maçta oynatırsa hocamız eminim carrigher ile sağlam kapışacaklar:D

Man UTD Sözüm Yok Man UTD İyi Takım Olduğunu Bende Kabul Ediyorum Benim Demek İstediğim Rooney'in Man UTD'ye Yakışmadığı :) Neyse Fazla Uzatmıyacam Agüero İngiltere Ligine Transfer Olursa O Zaman Tartışırız :) İyi Forumlar..

Geri