rooney ÖZÜR DİLEDİ

bir cogumuz bilir ama ben bir daha hatırlatmak istedim orcu oruc günaha giriyorum ama neyse tutamadım kendimi

Ingiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri kral VIII. Henri zamanidir... Veba, katliam, savaslar, uzak diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ulkenin nufusu neredeyse yari yariya dusmus, Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir. Ama yaptirdigi arastirmalar
sonucunda ulke hapisanelerinde cok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini saglayabilmek amaciyla kral kontrolunde hapisanelerde ciftlesmeler organize etmistir. Dunyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti, yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir. Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolunde zina" denmis ve FUCK olarak kisaltilmistir. Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir."Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur.

hersey ortada bjk tek istedigim istanbulda cimlere gommesi bu zavallı paraizt insanları

o zaman rooneyin büyük büyük büyük büyük dedesi ticaretle uğraşıyormuş(anladınız siz onu) anannesi yada babannesi de harley davidsonmuş(bunu da anladınız):D:D:D

2lksc9j.jpg

yusuf yusuf atıyor rooney şimdi...inönüye gelınce gorcezz onu!

Geri