rooney ÖZÜR DİLEDİ

izmirçarşı

New member
Reaction score
0
Beşiktaş`ın Şampiyonlar Ligi`nde aynı grupta mücadele edeceği İngiliz ekibi Manchester United`ın yıldız futbolcusu Wayne Rooney, sosyal paylaşım sitesi Twitter`daki sayfasında Beşiktaş`la ilgili yaptığı yorumlar için özür diledi. "Elma soslu kızarmış patatesle doldurulmuş Turkey`e (hindiye) bayılırım" şeklindeki sözleri büyük tepki çeken 24 yaşındaki futbolcu, yaptığının yanlış olduğunu belirtti.

Fotomaç
30.08.2009 0

gereksiz bi özür artık rooney efendi. 15 Eylülde Önünde Haşkarya görünce afiyetle yersin artık

hepsi mi şerefsiz hiç mi iyi insan yok ingilizlerden o zaman bütün pkklılar kürd olduğuna göre bütün kürdler teröristtir diyelim

mutlaka vardır ama nedense hep şerefsizleri görüyorum
hem nedendir bu savunma onlara karşı
adam bana ülkeme hindi diyecek bende ses çıkarmadan duracağım
ses sus ozaman ben susmuyorum 1915tede susmadık

Beyler konuyu saptırmyalım. konu bu soysuz rooney

mutlaka vardır ama nedense hep şerefsizleri görüyorum
hem nedendir bu savunma onlara karşı
adam bana ülkeme hindi diyecek bende ses çıkarmadan duracağım
ses sus ozaman ben susmuyorum 1915tede susmadık

mesele o değil senin genelleme yapman rooneye değilde ingilizlere kızman nasıl bir mantıktır bu

Fenerbahçe 3 - 0 Man utd ; yenilince kendileri hindi olmustu :goz:

Yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil . . .

mesele o değil senin genelleme yapman rooneye değilde ingilizlere kızman nasıl bir mantıktır bu

sen neresinden okuyorsun konuyu adam genelleme yapıyor
bende ona genelleme yapıyorum
varmı bi itirazın ingilizlerin alayı şerefsiz

15 eylülde çarşı grubu olarak sürprizlerimiz war rooney e karşı şimdiden duyurulur

bir cogumuz bilir ama ben bir daha hatırlatmak istedim orcu oruc günaha giriyorum ama neyse tutamadım kendimi

Ingiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri kral VIII. Henri zamanidir... Veba, katliam, savaslar, uzak diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ulkenin nufusu neredeyse yari yariya dusmus, Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir. Ama yaptirdigi arastirmalar
sonucunda ulke hapisanelerinde cok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini saglayabilmek amaciyla kral kontrolunde hapisanelerde ciftlesmeler organize etmistir. Dunyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti, yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir. Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolunde zina" denmis ve FUCK olarak kisaltilmistir. Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir."Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur.

hersey ortada bjk tek istedigim istanbulda cimlere gommesi bu zavallı paraizt insanları

bir cogumuz bilir ama ben bir daha hatırlatmak istedim orcu oruc günaha giriyorum ama neyse tutamadım kendimi

Ingiltere tarihinin en kanli ve dramatik zamanlarindan biri kral VIII. Henri zamanidir... Veba, katliam, savaslar, uzak diyarlarda somurgelere gidenler, orada kaybedilenler ve buna benzer sebeplerle ulkenin nufusu neredeyse yari yariya dusmus, Kral ulkesinin geleceginden ciddi bir bicimde endiselenmeye baslamistir. Ama yaptirdigi arastirmalar
sonucunda ulke hapisanelerinde cok sayida serseri, hirsiz katil vs. ve cok sayida fahise oldugunu tesbit etmis ve nufus artisini saglayabilmek amaciyla kral kontrolunde hapisanelerde ciftlesmeler organize etmistir. Dunyaya getirilen cocuklari da Ingiliz Kraliyeti, yetistirme ve topluma katma isini ustlenmistir. Bu nufus arttirma islemine "Fornication Under Control of the King" yani "Kral kontrolunde zina" denmis ve FUCK olarak kisaltilmistir. Bu Fuck islemleriyle Ingiltere nufusu 10 yil icersinde 2 ye katlanmistir."Fuck" kelimesi de ingilizceye buradan girmistir. Bu olayin Tarih kitaplariyla sabiti dogrudur.

hersey ortada bjk tek istedigim istanbulda cimlere gommesi bu zavallı paraizt insanları
vay usta mükemmel bi bilgi teşekkürler

bi lincoln vardı şimdi bi rooney var ikiside bi gelsinler Türkiye ye dövmeden göndermeyiz :durdurunŞerefsiz embesil

ahahaha fotomaç mı inanmam : )

:D

Geri