Ronaldo, 94 milyon euro eder mi?

Ronaldo, 94 milyon euro eder mi?

• Evet

Kullanılan: 30 28.0%
  • Hayır

Kullanılan: 77 72.0%

• Kullanılan toplam oy
    107

yi6it

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
11 Haziran 2009 günü sabah saatlerinde ajanslara düşen bir haberle, deyim yerindeyse yer yerinden oynadı.

cristiano-ronaldo3.jpg

İngilizler'in ünlü kulübü Manchester United'ın yıldız oyuncusu Portekizli Cristiano Ronaldo'yu, 80 milyon sterlin, diğer bir deyişle 94 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiğini yazıyordu. Yüzyılın transferi olarak nitelendirilebilecek bu transfer, bundan tam 8 sene önce Fransız yıldız Zinedine Zidane'ın Juventus'tan yine Real Madrid'e transfer olurken ödenen 71,6 milyon euroluk bedeli altına alıyor ve gelmiş geçmiş en pahalı transfer olarak tarih sayfalarına geçiyordu. Evet, transfere konu olan oyuncu, sıradışı yetenekleri olan, hırsıyla, süratiyle, tekniğiyle dünya futbol kamuoyuna kendisini kanıtlamış bir dünya yıldızı. Transfer için ödenen rakam da, dünya üzerindeki pek çok kulübün yıllık bütçesinin kat kat üzerinde. İşte böyle bir durumda da insanın aklına "Bu oyuncu bu kadar eder mi acaba?" gibi sorular geliyor. Hatta, "Cristiano Ronaldo 94 milyon euro ediyorsa, futbol dehası Arjantinli Lionel Messi'nin değeri ne acaba?" diye düşünmeden de edemiyor insan...

"Sizce Cristiano Ronaldo, 94 milyon euro eder mi?..."

Fanatik

valla etsede etmese veriyolar o kadar parayı bizde olmadıgına bakma:D:D

zenginin malı züürtün çenesi hesabı.

sizene kardeşim adamlar vermiş.
eder etmez para büyük başkanın dağıtıyor.
biz 1m luk adamı 5 e alınca ediyo da 50m luk adam 90 a gidince mi etmesin.

biz 5 katına onlar 2 katına alıyo sizce de biraz oransızlık yok mu bu işte.
bence onların transferlerini değil bizimkileri tartışalım.

güzel top teknikleri olmasına rağmen istikrar sağlayamayan bir oyuncu bir messinin tırnağı olmaz bence..

messinin zekası eksik ronaldoda böle bi futbolcuya bu kadar para verilmez bence

Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Geri kalan herşey için BARCA

bence o kadar gelistigini sanmiyorum ronaldo zidane gibi oyun kurucu deil ayak teknigi var..

eder zaten forma satışları reklamlar sponsorlar derken çıkarır parasını

Real için 94 m.y çok para değilki herkeze göre değişir bu soru.

normal şartlarda etmez bence ki real'e gelmesini hiç istemiyodum ronaldonun ama şu gerçeği de yadsıyamayız ki ronalda bu fiyata geldi diye bu fiyata malolmıcak
bkz: perez tarihin en pahalı transferlerinden zidane için aldığım en ucuz futbolcu diyor pazarlama stratejisi...

teknik hız kabiliyet on numara olabilir ama futbol zekası o kadar yüksek mi bilmiorm..bence etmez

bu oyuncuyu bi kabullenemedim yaa..messi zidan gibi değil ronaldinho ile bile kıyaslayamıyorum ama ii oyuncu demek ki bu kadar para veriolar..

Bir Messi.. Bir Zidane..BunLarla Aynı Kefeye Bile Konulamayacak Bir Futbolcuya Bu Para Çok Fazla... Ama Paraları Var Ki Acımadan Alıyorlar...Ama Pişman Olabilirler..

Geri