Ronaldinho Konuştu

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Ronaldinho: "Beni bitirmek isteyenlere pabuç bırakmam!"​

20.03.2008 16:49

Barcelona’da bu seneki performansı eleştiri konusu olan Ronaldinho, eleştirilere aldırmadığını, en kısa zamanda toparlanacağını söyledi.

goal.com

Bu seneki formuyla Barcelona’nın en başarısız futbolcularından olan Ronaldinho, Vanity Fair dergisine açıklamalarda bulundu.

Kendisine yöneltilen eleştirileri önemsemediğini belirten Ronaldinho, sahip olduğu yeteneklerin, formunu tekrar yakalamasına yeteceğini söyledi. Brezilyalı futbolcu, “Beni bitirmek isteyenler var. Boşuna uğraşmasınlar. Kimsenin buna gücü yetmez. Hiçbir eleştiri beni yıpratamaz” şeklinde konuştu.

"Ayrılmayı düşünmüyorum"

Tavırları ve medyaya verdiği demeçleri de eleştirilerin Brezilyalı futbolcu, “Barça’nın iyi bir Ronaldinho’yu hedeflerine ulaşmak için kullanması gerekir. Ben de sahada takımıma yeterince faydalı olamadığımda kendime kızıyorum. Barcelona’yla büyük başarılar kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Burada beni bekleyen çok iyi bir gelecek var. Takım arkadaşlarım, tıpkı ailem gibi. İlk geldiğim gün kadar mutluyum. Başka bir kulübe gitmeyi de düşünmüyorum. Formumu yükseltmek için her şeyi yapacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Geri