RONALDİNHO Feneremi Gelecek ? ..

adam o kadar efsaneki sen burda yorum yapıp kendini bişey zannederken o milyonlar kazanıyo kazandığı paranında hakkını veriyo. sen hala tipiyle dalga geçmeye çalış. :) acıyorum sana. bide unutmadan en güzel mankenleride o götürüyo :)

Türkiye'deki futbol fakirlerinden biri olduğunu nasıl da belli ediyorsun. Adam burada durduğu onca zaman içinde ve götürdüğü milyon eurolar karşılığında parmakla sayılacak kadar az bir iki iş yapmış seninde gözlerin fal taşı gibi açılmış, vay beeee!!! Carlos bu futbol bu demiş kalmışsın öyle. Adamı savunuyorsun. Aynıyız aga ben de acıyorum(sana)

Eşşek Şansı Derler Ya O Hesap Daha Mal Çok Sizde Vederson Koyun Kazım MaL-donado Josico Vs Vs yazmaya kalksam Akşam Olur :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Olm zorla konuşturcan beni :D

6 yılda 70 futbolcu geldi gitti takımına bizde bi kaç tane istisna var.

Ayrıca unutma takımının nerdeyse yarısı bi ara Fenerden giden futbolculardandı :lol: :lol: :lol:

Zaten TR de alabilecekse Fener alır doğruya doğru. Alsınlar da halkımız topçu görsün.

Olm zorla konuşturcan beni :D

6 yılda 70 futbolcu geldi gitti takımına bizde bi kaç tane istisna var.

Ayrıca unutma takımının nerdeyse yarısı bi ara Fenerden giden futbolculardandı :lol: :lol: :lol:

Futbolda Herşey Mübahtır :lol::lol: Bakmış Takım Çirkef Gelmiş Beşiktaşa Ne Var Bunda :lol::lol:

Hemde Nasıl Deli :lol::lol: Olm Az Daha Konuşursak Öpecekler Bizi :lol::lol:

Tamam tamam yeter bu kadar =)

Kalanını özelden hallederiz =)

Sabotajcı herif ettin konunun içine.

Seni alacz olm en sonunda fenere :lol: :lol: :lol:

Türkiye'deki futbol fakirlerinden biri olduğunu nasıl da belli ediyorsun. Adam burada durduğu onca zaman içinde ve götürdüğü milyon eurolar karşılığında parmakla sayılacak kadar az bir iki iş yapmış seninde gözlerin fal taşı gibi açılmış, vay beeee!!! Carlos bu futbol bu demiş kalmışsın öyle. Adamı savunuyorsun. Aynıyız aga ben de acıyorum(sana)

hayır. sevilla maçında gol yememek için sakatlık pahasına ayağını uzatıp haftalarca sahadan uzak kalmasına. sol tarafta karşısına gelen herkesin solundan atıp sağından geçmesine, frikiklerine, profesyonel futbolun gerektirdiği herşeyi yapmasına, üstelik burda olduğu süre boyunca Türkiyenin en iyi sol kanadı olmasına laf atıyosun ya ben o yüzden acıyorum sana. biz zaten ondan fazla bişey beklemiyodukda siz bekliyodunuz heralde. e ilginçtir zaten. bir Fenerbahçeliden daha fazla şey beklemek Fenerbahçeli bir futbolcudan oda acınası bi durum. sizde alında öyle bi futbolcu daha çok şey beklersiniz futbolcunuzdan. olmadı rüyalarda buluşalım. futbol fakiri bensem corinthians'lı yöneticilerde bilmiyo futbolu o yüzden transfer ettiler roberto carlos'u. kendini dünyanın tepesinde görmek güzelde aslında hiçbişey olduğunu bilmek yakında biraz koyabilir =)

Demek ki Corinthians' ta sizin kafadan. Yani bunu mu düşünemiyorsun.

hayır nalamıyorum hiç bır fenerlı yorumm yazmamıs cımbomululara bak yawss kedi uzanamadıgı cegere mındar dermıss dımııı

olm hayatınız mındar olmuş ciğer mi o ronaldinho mal insan yine sallama haber bunun doğruluğuna da anca bi fenerli inanır zaten dingil.

Demek ki Corinthians' ta sizin kafadan. Yani bunu mu düşünemiyorsun.

aytoldı ayitolduun yere git artık yeterince sinir ettin milleti.

Sanane carlosun kime gittiğinden.

Git kendi takımınla ilgilen.

Duruyosanda ortalığı karıştırmadan dur.

Biz senin kadar ilgilenmiyoruz.

Geri