Roma'yı Kim Yaktı?

Madness

Banned
Reaction score
0
Sınıfta öğretmen uyuyakalan öğrencisine sormuş: ''Roma'yı kim yaktı oğlum?''Çocuk ''Hocam ben yakmadım inanın!'' diye ağlamaya başlamış.Öğretmen sinirlenip hızla sınıftan çıkmış.Karşısına edebiyat öğretmeni çıkmış: ''Ne oldu hocam, neye sinirlendin?'' demiş. ''Bir çocuğa 'Roma'yı kim yaktı? dedim , ben yakmadım diye ağlamaya başladı.!'' Edebiyat öğretmeni ''Boşver hocam , bunlar yaparlar yaparlar yapmadım derler!''Öğretmen iyice sinirlenmiş. Bu sefer karşısında müdürü bulmuş.''Hocam ne oldu?'' ''Hiç sorma hocam, sınıfta öğrencinin birine sordum Roma'yı kim yaktı diye, çocuk Ben yakmadım diye başladı ağlamaya!'' müdürün cevabı;''Tama hocam,niye sinirleniyorsun,ben şimdi bir kağıt yazıp kimin yaktığını bulurum, zararı da tahsil ettiririm.Sen hiç üzme kendini!''

ah müdür
eğitim sistemimizdeki mantık

güzel paylaşım
tşkkür

TeşekkürLer. . .

şöyle anlatımınıda duymuştum devamında.;

Müdürün'' kızma hocam şimdi maarif vekaletine bir yazıyla sorarız onlar ne derse odur''

ve ardından maarif vekaleti(MEB)in üst yazısıyla; '' romayı neron diye bir meczubun yaktığı söylensede rivayetlerin kesinlik arzetmediği görülmekte olayın tahkikatı devam etmekte olduğu bildirilmiş,gerekli inceleme sonuçlanıncaya kadar romayı kimin yaktığı bölümü müfredattan çıkartılmıştır''

dense fıkraya daha ilmi bir hava verilmiş olurdu belki.....)))

haha güzelmiş teşekkürler :D

ßen Yaktım ßen :durdurun

Teşekkürler aßi :D

Yakarım romayı'da yakarım diye güzel eski bir parça vardı nerona gitsin birde marcus antonius'a..

Geri