romantizm ve duygusallık bölümüne asistan moderatörlük talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
Romantizm ve Duygusallık Bölümüne Asistan Moderatörlük Talebi

Sitemizde bu sene 3. yılımı doldurucam... Benden öncekilerin hepsi neredeyse yönetime qirdi... Ama ben sevdiğim ve gerçekten yararlı olabileceğim bi bölümde görev almak istedim... Sitede çoğunuz beni tanır kiminiz sever kiminiz sevmez o ayrı konu romantizm en çok paylaşımı yaptığım bölüm olduğu için bu bölümde asistan moderatör olarak yetki almayı uygun gördüm...

Romantizm bölümüne erkek bi mod belki abes kaçabilir ama qerçekten sevdiğim ve faydalı olabileceğimi düşündüğüm bi bölüm...

Şimdiden oy veren - veya + yorum yapan herkese teşekkür ederim...
Ayrıca online sorunum yok 24 saat bile online olabilirim...

+ sonsuz

kırmızı da seni sefkatle kollarına alcaksa sorun yok ben izin verdm kankama :durdurun:durdurun

bölüm modlarıda + werdikten sonra neden olmasın
+1923

Forumdaki en sevilen üyelerden birisin. Romantizm ve duygusallık bölümüne ilginide biliyorum. Her yönden hakediyorsun. ( + )

Erkek mod abes filan kaçmaz yanlış hatırlamıyorsam genco smod olmadan önce romantizmde modu :melek

Hemşehrim olduğun için gerçekten bölümü hak ettiğini düşündüğüm için + veriorum reavenn..

hayırlısı olsun..madem kırmıkız da onayı vermiş bize laf düşmez...zaten hh girls e mod olursa da

yükünü hafifletirsin kanımca..

hele şükür aday oldun +1453 hayırlı olsun

Ecstasy den düşünmeden + .Hayırlı olsun....

selçuk açıkcası çok şaşırttın beni..en azından bu bölüme adaylıgını beklemiyodum..

madem gerekli açıklamaları yapmıssın....

benden +1923..ama s.mod olsan benim gözümde eziksin =)

[Eksi - ] -19

Bence Pişcegin Kadar Pistin...

Yakında yanık izleri cıkıcak :durdurun

+1

benden yana da +++++++++++++++++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri