Romantizm & Duygusallık & Sevgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mod olmanı çok isterim.inş bölüm modlarının rızasıyla birlikte olursun ++

konu sayısına göre mod olunsaydı hiç konu açılmadan en çok konusu olan mod yapılırdı zaten.
kırmızıkız ve kopukdadı çok güzel idare ediyolar bence.ihtiyaç olduğunu da düşünmüyorum.hayırlısı olsun benden (---)

Herkes adaylığı geç kalınmış bir adaylık olarak görmüş?

Tam tersine aslında erken konulmuş bir adaylık. Qapris üniversite,ders yoğunluğundan dolayı yöneticiliği bıraktı yani herhangi bir ters durum söz konusu değil. Onun yeniden gelip mod olma olasılığı mevcut ki bahar vakti bu kesinlik kazanacaktır. Bu durumda bölümde 4 yönetici mi olacak? Eğer bu adaylıkta bLue avantajlı çıkacak olursa Qapris'in önü kesilecek.. Bu durumda bu adaylık konusu geç değil erken konulmuş bir adaylıktır.

Bölümde herşey konu değildir. Şuanda 3 bölüm idare ediyorum (alt bölümleri saymıyorum.) Oyun Dağıtımlarına bakıldığında A.moderatör bile olacak kapasiteye sahip değilim demekki?? Konu sayısına bakılırsa durum böyle. Ve benden çok konuya sahip arkadaşta mevcut. Bir adaylığım söz konusu yer neresi Emulation mevcut yönetici var mı - yok - ? Açtığım konu sayısı 10 ya da 20'dir. Ama bölüm bilgi gerektiren bir bölüm bende bilgime güvendim aday oldum.. Yaptıklarım yapacaklarımın temennisi değildir. =) =)

EDIT: Oyum değişmiştir. Geçerli oyum Nötr durumdadır - ya da + vermeyeceğim söylediklerim yeterlidir.

Kız yönetici olmak için başvurmuş gerek varsa olur yoksa olmaz bazı yorumları gereksiz buldum.
Bu işe gönüllü isen inşallah mod olursun.

bölüm modlarından olan kırmızıkız oranın nasıl yönetileceğini tecrübesi ile bence bir çok kişiden iyi biliyor eğerki ben yeterim gerek yok diyorsa gerek yoktur zaten ben yetiyorum da demiş fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım ... ;)

1.si Kırmızıkız a sormuşsun o sana gerek yok demesine rağmen kalkıp yine konu açmışsın.. ki bu kes bari bana sorsaydın.. ama yapmadın..oranın diğer moduda benim hatırlatayım..

2. konu sayısı dile getirilmiş.. çok konu sayın olmuş olabilir. her gün konu açan olsa tabi ki sayı yükselir =) ama alıntı yazmakla romantizm e tam anlamıyla bişeylerkatılmış sayılmaz.misal kendi yazdığı bi şiir varmı yada kendi emeğiyle hazırladığı bi resim copy paste harici büyük emekler vererek bi konu açmışmı..

forumda aktif olabilirsin.ama romantizm bölümü için şuan 3. mod a ihtiyaç yoktur.

oylama yapılırken her yönüyle değerlendirme yapılırsa seviniirm.. iyi forumlar..

(-)

Edit: evet arkadaşlar bende 2 mod varken başvuru yaptım yalnız başvuru konumu açarken kırmızı bana işinin yoğunluğu dolayısıyla bölümle yeteri kadar ilgilenemediğini dile getiriyodu..ayrıca Qapris de öss ye hazırlandığı için ilgisiz kalmıştı bölüm..ama şuan ikimizde bölümün üstesinden gelebilioruz..

ayrıca anlam veremediğim modların olumsuz oy kullandığı başvurularda modların olumsuz oyunu gerekçe göstererek olumsuz oy kullanılıırdı..ama görüyorumki bizim ihitiyaç yok dememize rağmen hala bi didişme..bizim yöneticisi olduğumuz bi bölüm için bizim söz hakkımız yoksa neden burdayız????

hackhell genelinde 3-5 üye varki modluğu çoktan hakettiklerini düşünüyorum.. bunlardan biri de neden mod diilki diye düşündüğüm blue_girl dür ve basvurusu bence bi hayli geç kalmış bir basvurudur ...
kısaca (+)

destekliyorum (+1)

romantizm gibi bir bölümde konu sayisinin gerekli oldugunu herkes bilir romantizm photoshop - ödev - donanim gibi bilgi üzerine bir bölüm degil herkes biliyor bunu sanirim bilmiyenlerde bahane olarak sunuyor

romantizme en romantik en duygulu diyemi mod alinicak ??
tabi ki verilen emeklere acilan konulara göre secilmesi en dogrusudur kendimce
ayrica cok sagol kiz arkadasimi etkilemede konularin yer yer ise yaradi :D

+1905

Yav Bölüm Modları Cok açık konuşmuş :) Biriniz istifa edin o zman Kız oluversin :D:D

คђєηq;2652102' Alıntı:
waLLa seda ne biLem böLümün 2 modu var zaten ki gunde bi kuLLanıcı 2 konu acabiLiyordu sanırsam yani en fazLA bi gunde 15-20 konu acıLır maxsimum 2 mod da artık iLqiLenemiyorsa biLemiyorum hakkediyorsun yani ama 3 mod fazLa oLur qibi ... [-] ordaki modLardan istifa faLan geLirse sen cok ideaL oLursun...

EDİT : BeyLer sadece arkadaşınız oLduqu icin yorum yapmayın gerekceyi dusunun birde bu arada seda Mod oLmak icin gerekLi oLan sartLara baktin mi ? beLki baktın beLki bakmadın ... Gözünden kacmıs oLabiLir ben yinede koyayım bundan sonrası sana kaLmı$...
Arkadaşım YakısıkLı Nasıl O zaman oraya A.mod oldu?Çok iyi paylaşımları olduğu için ve bölüm modlarından daha fazla orayla ilgilendiği için oldu... ve bLue_qirL orayı fazlasıyla hakeden birisi..

Edit:Bu arada forumda sevilen birisi

bölüm o kadarda ilgigören bir bölüm degil,su bir gecek ki insanlar seviliyor olabılır ama bu onların mod olacagı anlamına gelmez ve bu sebeple oyların çogu kolpa oluyor.uzgunum.
bölüm modlarıda belirtmiş - 1
edit: ihtiyac olan bir bölüm olsaydı oyum kesinlikle olumlu olurdu.

ßöLüme yönetici ihtiyacı yok gaLiba...2 BöLüm yöneticiside ihtiyac oLmadığını beLirtmi$.
Herzaman yöneticiLerin kararı diye tutturursunuz bu sefer neden yöneticiLerin kararına bakmadınız ?
88.Mehmet'in konusunda FoFeR ve Mani'ye baktık eksi verdik çoğumuz bende verdim.Ancak burada neden aynı tutum yok ?
Biraz tarafsız yorum yapınız.Arkada$ınız oLduğu için değiL...
BLue_qirL asLında orada çok çaLı$kansın ancak $uanLık ihtiyac yok en azından yöneticiLere sorupta açsaydın.2 yöneticisi oLan bir böLüme 3.cü yönetici gerekseydi Kopuk Dadı ve KırmızıKız söyLerdi
HayırLısı oLsun...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675

Sevgili Kırmızıkız ve Kopuk dadı arkadaşlarım.

Bizlerden daha iyi bildiğinize eminim ama bir kez daha yukarıdaki linke bir göz atmanızı rica edeceğim. Orada bölüm yöneticilerine danışmak, onlardan olur almak adına bir kural var mı?

Sizlerinde bildiği gibi Geyik ve Mizah bölümü için bir çok yetki talebi oldu. Fakat bölüm yöneticilerinin hiçte objektif olamadığı, talep açan üyeler arasında hakkaniyete uygun davranmadıkları başta Dark_Angel olmak üzere bütün üyeler tarafından tespit edilmedi mi?
Böyle bir durumda benim bölüm yöneticilerinden adaylık için onay almam mantıklı bir şey olabilir mi?

Yukarıda yazdıklarımın sizlerle alakalı olmadığını bilmelisiniz. Kaldı ki: bölümde çok başarılı yönetici olduğunuz, bölümü çok iyi sürüklediğiniz hiç şüphe götüremeyecek bir gerçektir.

Bu nedenle blue_girl arkadaşımızın yetki talep ederken sizlere danışma isteğinize katılmıyorum. Üye kendini hazır hissettiğinde talepte bulunur. Kesin karar da en üst mercii tarafından verilir.

blue_girl arkadaşımızın gerek forumdaki duruşu gerek se paylaşımları ile yönetici olmayı çoktan ve fazlası ile hakettiğini düşünüyor, kendisini sonsuza kadar destekliyorum. ( + ). Sevgiler....

sevgili Kırmızıkız ve Kopuk Dadı arkadaşlarım die başladın bende öle başlayayım (;

sevgili madness arkadaşım..

blue konu açmadan önce gelip bana sorsun demiorum.. açarken keşke bi ihtiyaç olup olmadığını sorsaydı diorum..laf çarpıtılmasın..

1 ay önce bana sölemişti..aday olmayı düşünüorum.ne dersin ? demişti..

bende 2 modun olduğunu,gerek olmadığını, burayı özellikle vurguluorum eğer birimiz çıkarsak ilk ona söleyeceğimi sölemiştim..yalansa yalan denilsin..

ve ben bunu sölemeye çalışıorum.. sitede aktif olabilir.ama romantizm & Duygusallık & sevgi bölümü için 3. mod a ihtiyaç yok..

herneyse hayırlısı ne ise o olsun..

ii forumlar..

edit: Kopuk Dadı geldiğinde 2 mod zaten vardı denilio..şöle açıklayayım.. bilindiği üzre Qapris o zaman sınavlara hazırlanıyor ve siteye giremiordu.bende asistan moddum..ve gerekli olduğu için mod ihtiyacı var demiştim..

bu konu üstünde çok durulmuş..belirteyim dedim..

6-7 ay önce kopukdadı mod basvurusu yaptıgında da o bölümde 2 mod vardı o zaman ihtiyac oldu da şimdi mi ihtiyac yok bu bana tuhaf geldi o bölümle en az sizin kadar ilgili olan birininde böle bi basvuruda bulunması da cok normal sonucta kimse basvuru yaparken dier modlardan izin istemio

ben hakettiğini düşünüyorum o yüzden +

Daha önce de hackhell e üye olup bir süre burda olduğum müddetce seni azda olsa tanıyorum benim bu konudaki fikrim olumlu umarım romantizm bölümüne mod olursun benden de bir (+) oy........ :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri