Romantizm & Duygusallık & Sevgi Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1

HAyırLı OLsun..

hakkındır....

+

hayırlı olsun derim....

Benden de Tam Destek Canım Şimdiden Hayırlı Olsun +1

Duygularım duruyor ama romantikligimi bir kaza sonucu kaybetmiş oldugum için o bölüme pek girmiyorum =)
Ama yeni mesajlarda hep görüyorum senin konularını ve forumun en cok sevilen üyelerinden biri oldugun için hep destek tam destek =)
+1637 (yazcak rakam bulamadım şu anki saati yazdım :D)

Bence de Romantizm böLümünün moda ihtiyacı yok .!
3. mod ihtiyacı yok diyerek kapatıLan bir iki tane basvuru hatırlıyorum ..

iLgilendiğin baSka böLüm üzerinde oyum oLumLu oLurdu ..
Ama Romantizm böLümü icin maLeseF -1

daha önce 3 mod yönetiyodu sanırım orayı ihtiyaç varsa eğer benden tam destek

Qapris 1 ay kadar Yokum dedi.. Kırmızıkız tek basına idare edermi biLmiyorum haLen A.mod rütbesinde sanırım.. 2. bir A.mod gerekirmi onuda biLmiyorum =) Mod oLsanda oLmasanda böLümün demirbaşısın.. AdminLer Bunu göz önünde buLunduracakLardir..hayırLısı oLsun..

maximus' Alıntı:

tabıkı saka +1907 ama kırmızkız bıraksın modlugu ben onu ıstemıyom ıkı baldızım bırden mod oluyo yanarım ben D::D:D:

Kirmizi istifa :D

Dadicigima +++++++ 1903

+

bence şu an sonuçlancaksa olman baya ii olur....
kırmızı tek başına sürekli idare edebilir mi bilemiyorum.???
o yüzden oyumu verdim...

cnm seni çok sewerim bilirsin ama böyle bi başwuru açmadan önce herhangi bi şekilde bise ulaşıp fikir almalıydın çünkü bölümün üçüncü bi yöneticiye ihtiacı yok sadece bi iki hafta yokum bu süre sarfında kırmızıkız birascık zorlanıcak ama genel olarak artı bi yöneticiye gerek yok..

-1 yinede son söz adminlerin

öncelikle şunu söyleyeyim.kopuk dadı benim arkadaşım die oy verdim die düşünme olmasın kesinlikle...

Evet bölümde 2 mod var.Biri Qapris,diğeri ben..yaklaşık bundan 2 hafta önce bölümle işyerinde bile her dakika ilgilenebiliyorudum.fakat bazı sebeplerden dolayı değil bölümle ilgilenmek siteye bile giremiyorum...

ve bölümün diğer modu Qapris bazı sebeplerden dolayı nete giremiyor pek.ve bu süre ne kadar devam eder bilemiyorum.bölüme sadece eve gelince, yani akşam bakabiliyorum..

ve hatırladığım kadarıyla önceden romantizm bölümünde 2 mod varken 3.oldu.ve 3 mod ile bir süre böle devam etti...

Kopuk Dadı arkadaşlığımızdan önce bölüme kattıklarına bakarım.ve görünüyorda zaten..

gerekli kararı adminlerimiz verir..ama benden +..

hayırlısı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri