Romantizm & Duygusallık & Sevgi Bölümü Yetki TaLeßi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyaç olması durumunda o bölümde; banı yüzünden başvurusu askıya alınan reavenn veya daha önce ihtiyaç olmadığı için başvurusu ertelenen bLue'yu görmek isterim.
(-) olumsuz

Bence Olmalısn Forumda Çok aktifsin Benim için uygun:D yönetim neder blmiyorum ama benden sana +1907

İhtiyaç olması durumunda o bölümde; banı yüzünden başvurusu askıya alınan reavenn veya daha önce ihtiyaç olmadığı için başvurusu ertelenen bLue'yu görmek isterim.
(-) olumsuz

katılıyorum -1923...

+ forumda yetkilerin yenilere de verilmesi taraftarıyım.çok güzel paylaşımların var hem.

Bölüme ilgini yakından takip edenlerden biriyim. Ancak öncelikle Reavenn'in talebinin sonuçlanması gerekir. Bölüme mod ihtiyacı olacağına ihtimal vermiyorum..

+ 1905 hayırlısı olsun.

birinin talebinin sonuçlanması die bir kural yok ki.

ben modluk başvurusu açtığımda başka bir talep daha vardı.tepki almıştım yine bunun gibi ama öle bir kural olmadığını adminler smodlar sölemişti.kim uygunsa o seçilir.
ben reavenide çok seviyorum onun banı açılsın onada artı vercem yani.hangisi uygunsa o seçilir.

SmiLeyin Hiç Ho$uma Gitmedi SahraniL :p

Mr.KLex +1 ı$ığı Görüyorum Sende :)

Reavenin Banı aCıldıktan sonra tekrar ModLk konusu acıLacak.Senin bu konuyu biraz erken acman yanLış oLdu!!

Sewdigim üyesin neşeLisin Umarım arkadaşLıgımız bozuLmaz.Ama Reaven nin hakkı yenmemeLi..

Reavenin konusu oLmasa idi Oyum kesinLikLe + İdi..

ÜzüLerek Diyorumki -7 Olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri