romantizm bölümü a.mod adayıyım izin werirseniz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz erken olarak görüyorum
Başarılar...

Abi insallah Diledigin Sekilde Olur ++++++

karizma_5 ve esmerin oylarınıda değerlendirmekte fayda var çünkü bölüme fazladan bir mod ihtiyacı olup olmadığını en iyi onlar bilir.....
bana sorulacak olursa verilen görevi başarıyla yerine getireceğine eminim
+1......

Bazı BöLümde OnLine oLmayan Mod'Ları Gördüqümüzden DoLayı Mod oLmak İstediqin BöLümde 2 Mod we 1 A.Mod oLması Göz Cıkarmaz..

Actıqın 126 Konudan 45'i O BöLümde..

+1 ..

εگмεя' Alıntı:
roMantizm böLümünde ben ve kariZma_5 vaR. $uandada dreamr arkadaşımızın modLuq ba$vurusu sonucLanmadı..

ama senin konuLarında göz aRdı ediLemes.. $öle oLabilir birinizi ba$qa yeRe mod yapma gibi ;)

ben seni tanıyOrum... neden oLmasın +1.. :cool:

Sana Şu konuda Katılıyorum Esmer Gerçekten Arkadaşımız Romantizm Bölümünde Yeterince Aktif Güzel Konular Paylaşıyor Bende Beyeniyorum Hatta Arkadaşımızı Bende Tanıyorum Ama onu Tanımak Romantizm Bölümünde Yeterli Mod Olduğu İÇin ve Onu Tanıdığımız İçin Başka Yere Mod Yapmayı Gerektirmez Diğer A.Mod luk için Konu Açan Arkadaşlarımıza Haksızlık Olur Ve Bu Haksızlığı Yönetimimizin de Onaylayacağınıda Düşünmüyorum Tabiki Son Söz Üstadlarımızın

Dark_Angel Yazmış ;
5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Hell Angel Başarılarının Devamını Dilerim Arkadaşım Bölümde Yeterli Mod Olduğu İçin - 1967

( Ama Paylaşımlar GerçekTen Çok Güzel Sadece Paylaşımlar İçin +1967 )

yakisir ;)

++++++++++++++++1905

bölümden aktif birisin,
ve ben görevini layıkıyla yapacağını düşünüyorum,
benden +1907
karar yönetimin,
hayırlısı olsun
saygılarımla

bence +1 olabılır bolumun moda ıhtıyacı warsa bıcılımıs kaftan

Arkadaşlar tartışmayınız lütfen.. Tanıyorum güveniyorum olayı farklı, bunu pmle adminlere bildirebilirsiniz. Ama buraya ben güveniyorum ''boş olan herhangi biyere yapılabilir'' yazmak buraya konu açıp üyelerin güvenini bekleyen diğer arkadaşlara çok çok ayıp olur.

Bölümüne göre 4 mod bile yetmeyebilir. Görevini düzgün yapan 1 mod da bazen yetebilir. O bölüm için gerekli olup olmadığına yönetim karar verir. Sırf mod olsun da nereye olursa olsu diye bişey olamaz. Öyle olsa bisürü boş bölüm, bi sürüde güvendiğimiz sevdiğimiz insan var ;=)

Ayrıca paylaşım yapan herkes mod olacak diye birşey de yok. Bi insan güzel paylaşım yapabilir ama modere etme kapasitesi farklı bişey.. Mod olup paylaşım yapan ama yönetemeyenler de var. Bu arkadaşımız için demiyorum ben tanımıyorum kendisini. Genel anlamda söyledim.

yok be hokuzpokuz solak bu(akkıllış yanı) romanttızıme mantık asılıcak herhalde ben anlamam moddanda unv ogrencısını kacırmayakım ben + verdım kefılı benım
allahımmmm tıcarı kredıye 281 r dıye ısledım bak P

...

bashwuru ichn dark ın yasdıqları osamanın HH sine uygun görülüp yasılmıshdır HH her gechen gun buyumeqde olduuna göre bölüm bashına Mod sayısına braqnda istatisliqler qarar wersin..

we insanlara güweniorsunus die nasıl olsa güweniorm ishde qim oldunu biliors bashqa bölümede mod olabilr demeq sadece sachmalıqdan ibarettir.. bölüm ile ilgisi olmayan birinin sadece güwenilior die mod yapılması.. nasıl bir mantıqdır chösemedim qi yapılamasda..

burasi dewlet dairesi deil Güweniorm tanıyorum diereq alaqasıs bi bölümde görewlendirme olsun..

qendisi qusenim olr o nedenle + yada - demeq bana yaqıshmas die düshünüorm.. :)

Paylaşımların Çok Hoş.. Açıkçası Yalan Atmıyım 2-3 Kere Okuyasım Geliyor.. Bu Yönden +1 ...

Fakat Karizma_5 Çok iyi Yönetiyor Orayı.. ihtiyac Var mı biLemiyorum.. Bu Yönden Birşey Söyliyemiyeceğim..

Hakkında Hayırlısı.. Yönetime Kalmış...

ßu modluk sana çok yakışıcak..=) Herkes ister senin mod olmanı :) +1(istediğin kadar:p)

olabilir ... +1

katkıların yatsınamaz ancak şuan için ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.. mod arkadaşalar iyi idare ediyorlar.. ilerde açık olursa ilk atanabilecek isimlerdensin.. tşkler.. konu kapatıldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri