Romandaki Adam

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Kadınlar geçiyor ,gözlerinin kenarındaki çizgilerin arasından.Kıstıkça gözlerini uzaklara ,her bakışında bir kadın kayboluyor,geçip gittiğin şehirlerinde ruhunun .Sen sevdikçe var ve sen sevdikçe yok ve sen sevdikçe;... bir oluyorsun ... tanrıyla!

Öylesi güzel şey değilmi senin aşk dediğin..Aşk inanmak ,aşk kadın kokmak gecesi olmayan sabahlarda...

Romanda ki adam,roma da ki bir asker kadar dik ve yumruğu sımsıkı,yukarıda.Çünkü aşk ,kazanmak demek cephesi olmayan dünya savaşlarında.Sen sevdikçe güçlü ve sen sevdikçe ...

Alçalıyor tüm gök.Ayaklarının altında söndürmek yıldızları ,bir kadın için değil ,en güzeli için iç çekmek vakti.Rakıyı beyaz diye bir kadın gibi,tütünü işler parmakları diye,nakış gibi ve ağlamayı sana yakıştırdı diye seviyorsun.Deli gibi.

.

Romanda ki adam ...

O sen oluyorsun...

Bazıları doğuştan aşık doğar denize...Deniz dalgalı saçlara ,güneşin erken düştüğü.Kızılına karşı ufkun ,bir gün daha geçerken ,her demde uzaklardakini özlemek ve bu özlemle doğar bazıları...Çoğalmak sevmekten ,sevmek bir kadının çıplak bileklerinden geçer.Ateş yanar,is siner evlerine bakışlarının,korku birtek yeniden başlarken ;korku bitişlerin öncesinde kalır .Ve yaklaştıkça ayrılık zamanı sevdalarının, korku çok uzakta ,minicik bir manzara ayrıntısı ,saçlarının beyazı ile çizilmiş aşkı nü ,yağlı boyalı tablolarında ..

Romanda ki adam ,sayfayı çevirir.

Yanar geceler.

Elbet sevecek birileri bunca güzelliği...Onca bakış ,onca iç çekiş.Elbet geçecek birileri birilerinden ve senin sevdaların hiç bitmeyecek.Geceleri ve gündüzleri..Sakız kokulu ,hayal sofralarında bilinmedik eller, meze kokacak.Ve anlamı olacak böyle giderse her şarkının eski yeni ,fonda yer bulan.

Romanda ki adam,Roma da ki bir asker kadar yorgun düşecek sevmekten..ve bir kadın anlatacak;

Bir kul”u sevecek kadar iyi olabilirm bazen.Ama Tanrı ya kul olacak kadar iyi olmadım hiç.Ben aşkı yazarım çünkü.Aşk günahların üstünde yaşanır ve biter pişmanlıkların altında ..Geri dönerken her defasında hayata,aşktan izler kalır ,yaralar ,darbeler,bir iki sıyrık yada derin bir morluk sol yanda.Ve yeniden ayağa kalkma vakti gelir aşkın birine malup olduğunda.

Romandan adamlar yarattım.Küçük kağıt bebekler yerine.Sevmesi unutulmuş ,mevsimi geçmiş kadınlar için.Çoğalmak bir olmaktır ,ve bir olmak Tanrıya varmak!.Ben tanıya aşk ile varıyorum.Her yeni aşkta bir adım atıyorum.

Romandaki adam diyorum ...

Ne iyi yapıyorJ .

Değil mi ?

bittim bu yazıya harika yaaa.aşk ne güzel şey

dai gerçekten çok güzelmiş hepsi ama ben şuraya hayran kaldım,

Elbet sevecek birileri bunca güzelliği...Onca bakış ,onca iç çekiş.Elbet geçecek birileri birilerinden ve senin sevdaların hiç bitmeyecek.Geceleri ve gündüzleri..Sakız kokulu ,hayal sofralarında bilinmedik eller, meze kokacak.Ve anlamı olacak böyle giderse her şarkının eski yeni ,fonda yer bulan. :):):):)

cok güzel payşalım saol...

Romandan adamlar yarattım.Küçük kağıt bebekler yerine.Sevmesi unutulmuş ,mevsimi geçmiş kadınlar için.Çoğalmak bir olmaktır ,ve bir olmak Tanrıya varmak!.Ben tanıya aşk ile varıyorum.Her yeni aşkta bir adım atıyorum.

budur işte .....

Geri