Roketatara DayanıkLı Cam

Rien

Banned
Reaction score
0
Diler bu kızlar susmamı, iyi kötü bi markayım
mjl4x0.jpg

Teknolojik buluşları ile ün yapan Japonlar bu kez de savunma sanayiinde devrim niteliği yapacak bir buluşa imza attı. Japonların uzun çalışmalar sonucu ürettiği cam bir roketatarın attığı mermiyi bile durdurabilecek güçte. Yapılan testlerde de başarılı sonuçlar veren cam güçlendirilmiş yapısıyla patlamanın etkisini emerek, etkinin camın diğer tarafına geçmesini engelliyor. Boş bir arazide yapılan testte 100 metreden cam arkasındaki cansız mankene roketatar ile yapılan atış camın etkisinin ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne serdi. Roketin camı delmesine rağmen sadece koluna zarar verdiği mankenin başka bir yerinde hasar oluşmazken, ağır çekim görüntülerde patlamanın etkisinin nasıl dış tarafta kaldığı net bir şekilde görülüyor. Japon yetkililer birçok yerde kullanılması planlanan camın daha da geliştirileceğini duyurdu.

Ne olur ne olmaz Biz Tekbirimizi Alalımda .......

Kesin cam Kaliteli değil bildim japonların Roketi Adi ..
Birde Türk Roketi İle denesinler....

benim odanin camina lazim...

χ∂αηтє23χ;3249331' Alıntı:
bizim camcıya söyleyimde benim odaya da taksın ne olur ne olmaz :D

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

aynennnn :clap:clap:clap

kaçınız biliyosunuz bilmem ama bu projenin yürütülmesinde bir TÜRK bilim adamı aktif olarak rol almaktaydı...
eger projeyi tamamlayıp kullanılır hale getirmişlerse helal olsun
bu arada bilim adamımızın adı SERKAN ANILIR

banada lazım bir tane yoksa sokakta dövmediğim çocuk kalmayacak boyna camı kırıyor eşekler 2. kattayım nasıl oluyosa

eminim roket adidir yiyosa bide rus kornet füzesiyle denesinler M2 abrams tankının bile zırhını deliyor kesin bunlar RPG kullanmislardir

Geri