Robben Bann lıyan Admını Kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlayan benim bi mesaj yazayım o zaman..

Beni koxp moxp ilgilendirmez. Ben linkte virüs varsa eğer kasıtlı olduğuna inanırsam süresiz banlarım. Senin kasıtlı vermediğini tahmin ettim zaten, o yüzden 1 ay banladım.

Bi link koyuyorsanız kontrol etmeden koyamazsınız. Koyarsanız sorumluluk size aittir. ''Ben bilmiyordum'', ''alıntıydı'' mazeret kabul edilemez. Sonuçta milletin pc sine virüs giriyosa buna göz yumulamaz. Bilen belki indirmez.. Ama bilmeyen daha çok..

1 ay ın sebebine gelince, senin hakkında daha önceden de bikaç şikayet almıştım. Bi tanesi de admin tarafından şikayet edildin. Dha doğrusu şikayet değil de bi tespit diyelim.

Yine daha önceleri çalışmayan bi paylaşıma çalışıyor diye ısrar ettin... Nedense senden başkasında çalışmadı.. Sonra klone üyelikle o konuya girip ''evet çalışıyor helal olsun robben'' gibisinden bi mesaj attın [konudaki tek olumlu mesaj, ve ip si seninki] sana pm attım böyle şeyler yapma dedim. Sen cevap olarak kardeşimde aynı pcden giriyor karışmam dedin. ;=) gülünç..

Normalde 15 gün banlamam gerekirken, yukarda da belirttiğim nedenden dolayı 1 ay banladım. Ban sınırsız da olsa sonuçta hatasını anlamışsa bi insan, banı kaldırırlır. Herkes hata yapar. Ama sen hatanı kabullenmek yerine farklı psikolojilere girmişsin..

Sana tavsiyem forumda bişey yapacaksan içinden geliyosa yap. Adam gibi yap.. Bakıyorsun popüler konu ne, koxp.. O zaman sağdan soldan ne bulursam atayım foruma şeklinde bi mantık... ''Virüslüdür'' diye yazsaydın o zaman.. Trojan var çinde.

Banının kalkmasını istiyorsan, bidaha kontrol etmeden link vermeyeceğine, bir daha klone üyelik kullanmayacağına beni ikna etmen lazım.. Yada bi üst mercii olan adminlere rica et belki kaldırırlar. Diğer türlü banının süresi biter kendiliğinden kalkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri