Robben Bann lıyan Admını Kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrmanyak

New member
Reaction score
0
ben robben o kadar yaptıgım paylasımlarım hıce sayılarak bannladınız benı amacım sadecde paylasım olduunu bılıorsunuz Fucko nun ıcındekı Worm un her versıyonda oldugunu bıle bıle benı bannladınız hell olsun

sen daha çocuksun yavrucugum:)

Sen çok büyksn davranışından belli oluyo :)

robben hakkında bıse bılmesemde yacilarin cok örnek: Headmaster

abartmayın bence:) bende aynı sebepten ban yedım 15 gun.. koyugum link te vırus varmıs..taratmadan koymustum..haklılar bence..tek taraflı dusunmeyın..robben hakkında kotu dusunceye sahıp degılım ama mod larında hakkını verelım

dosya taratmak, denemekten yoksunların bir de kalkıp koxpdu, francoydu, fuckoydu ... vs ile ugrasmalarina da diyecek yok (cokkk) dogrusu ... alirsin, bakarsin, kullanmazsin, atarsin, bakar ya da almazsin ...
Herkese kufur edilecekse kimse birsey koymasin buralara...
Birileri kontrol edilecekse bunu zaten adminler yapacaktir elbet, onlardan kacani da yakalayamayacaksak hic gelmeyelim buralara...

mrmanyak' Alıntı:
ben robben o kadar yaptıgım paylasımlarım hıce sayılarak bannladınız benı amacım sadecde paylasım olduunu bılıorsunuz Fucko nun ıcındekı Worm un her versıyonda oldugunu bıle bıle benı bannladınız hell olsun
robben07 o dosyayı bizzat ben taradım her dosyayı taradığım gibi bende biliyorum sadece koxp değil her hile, program creckinde worm olduğunu ama dosyada worm harici trojen yakaladım. seni çok sevdiğimi öncelikle bilmeni isterim. aslında çıklama yapmama gerek yok ama yapmak istedim.

şimdi vereceğim likte ki söyleyeceğim postlara iyi bak sonra konuş. kaldı ki hocuspocusta sana virüs verdiğinden değil taratmadan onca kişiyi riske attığın için banladı. neyse linketki 863 numaralı postumu oku. adam yeni gelmiş şerefsiz koymuş keylogeri koxpa şerefsizi banlayın dedim. birde senin linkin için vermiş olduğum şikayet yazımı oku bak ne yazıyor. post numarası 866 "forumun ii niyetli bir üyesidir arkadaş." diye başlayan ihbar.

http://www.hackhell.com/sikayet-ihbar-hatti-t94100p87.html

seni ne kadar sevdiğimi ama kimsenin de zarar görmesini istemediğimizi bil. tek hatan taratmadan koymak ki senin yapmadığını bildiğim için porgramın çıktığı sitede ki aynı dosyayı tarattım sonuç aynıydı. ya biri keyloger yese hecklense... üzülmez misin? sağol hemen bizimle paylaşmak istemişsin. belkide herkesten önce vermek istedin. ama kimsenin acelesi yok. emin ol ve öyle yayınla linkini ve gelelim şimdi ki yazdığın mesaja. sana yakıştı mı hiç? haksızsın. 863 teki adama şerefsiz dedim ama senin için "forumun ii niyetli bir üyesidir arkadaş" dedim. değerini bil ve bu değeri kaybetme lütfen. bu konuda burada kapansın.

jlearzone' Alıntı:
robben hakkında bıse bılmesemde yacilarin cok örnek: Headmaster
Arkadasım adama hemen yalaka dıosun sen onun daha once yaptıgı paylasımları gormedıgın ıcın bole konusursun lutfen iyice bı arattırda ole konus robben ın actıgı konulara bak sonra mıllete yalaka arastırmadan yalaka demeyın ole mıllete

Robben ın yaptıgı paylasımların ıcınde trojan veya vırus turu hıc bır sey olmadı bugune kadar sadece tek bır hatasında 1 ya ban yemesı bence uygun bısey deıl hıc yoqsa 1hafta veya 15 gun olsaydı ama 1 ay cok bence mumkunse 1aydan 1 haftaya ındırılmesını talep edıorum :goz:

1 suresız banmı
2 gereksız konu 2 gundur yoktum :) neler olmus :)

Banlandıysan kesın bı yanlısın gorulmustur yoksa burda keyfe gore ban atan yoktur.olsa o adam yönetici deilidr.kızmakta haklı olabılırsın ama onların acısından bakmanı tavsıye ederım

haksız yere banlandığını düşünmüyorum
react0r gerekli açıklamayı yapıcaktır
konuyu öneri ve şikayetler bölümüne taşıdım

o bölüme ihç girmedim ama paylaşımların varmış öyle diyor yorumcuların,isteyerek veya istemeyerek virüs içeren paylaşım yaptığın anda banlanman esastır..

Sana Ban Atan react0r abim sanırım.. e Haklıda.. Trojan içeren Paylaşım Yaparsan Banlanırsın..Ayrıca Başlığa Dikkat Ettim.. Hep Yeni üyeler Senin Tarafında yani bu ne demek Yaptığın Paylaşımı indiren ve kullananlar.. Her Türlü Haksızsın.. Bunu yapmamalıydın.. Ama Ban Süren Ne? Sınırsızsa Orasını Bilemem...

Hayır Bann Atan Hocuspocus du. Linkte Trojen Vardı. revolation bulmuştu. Hocuspocusun Banlamasının sebebi verilen linklerin sorumlusu linkleri verendir. demişti. Çünkü Verilen Linkleri daha Bölüm Modları veya Smodlar görmeden. İndirenler Oluyor. Yazık Millet Zarara Uğrayabiliyor.

madem bu kadar üzülmüşsün banlanmış olmana gece hocuscugum gelince kaldırırız banı, konu kapanmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri