RizeLi Arkada$Ları Tanıma Dernegi =))

visi0n

ѕтαη∂.ву &
HH Üyesi
Reaction score
0
RATD [Rizeli Arkadasları Tanıma Dernegi] Kurdum ..Hadi HayırLısı ..Simdi burda Rize'li kardeslerim, abilerim ve ablalarım kendilerini tanıtırsa hemseri bakımda daha sıkı bir ortam olucagını düsünüyorum =))

i$te Yurdumdan ManzaraLar.. :)

rize.jpg

rize4.jpg

rize2.gif

rize3.jpg

rize1.jpg

Bir kac tane resim =))

Rize'Li oLmak Bir AyrıcaLıktır..Ama Din,Dil ve Irk ayırmamak Gerekir..Herseyden Önce Hepimiz İNSANIZ :goz:

Güzel olmuş : )
Bende Rizeli'yim.
Rize/Merkez'denim,
Ve Rize'de oturuyorum. :D

Rize / Çayeli :sigara:

zaten anca rizeli açar böle bi konuyu ...noolcak bizim bu milliyetçiliğimiz yaa:durdurun

gururluyum mutluyum bende rize paçisiyum:durdurun

Hemşerilerim burda çok varmışda haberimiz yok:D
RİZE/MERKEZ
Bir tanede bende RİZE KALESİ...
sooeir.jpg

ben rize pazardan serkan orda okucam aslen eskişehirliyim

Bu kadarmıyız devamımız nerde ? =D

Rize | FındıkLı

rize merkez
selam
daha doğrusu rize üniversitesi elektrik böülümü yani iki sene oralıyım

rizeli degilim ama 5 senem rizede geçti;rizede ögrencıydım geçmişte:(
rize cok guzel bır sehır kısın haftanın 6gunu yagmur yagar;çayların gorunumu superdır;ayder yaylası olaganustudur;ve resımlerde gormedıgım ZİRAAT BAHCESI(ZİRAat çay evi)
semaverle caylar gelır ve sehrır ayaklarının altındadır hertarafı gorebılırsın ;rizenın simidi;cok tatlıdır
iyi formlar herkeze​

149330356_248a982f28.jpg
(ziraatten gorunum)

Rizeli değilim Düzce'liyim ama tam bir Rize hastası oldum çıktım. Tüm Rize' lileri tebrik ederim, insanınızla ve doğal tabiatınızla (hele yaylalarınız yok mu!) eşsizsiniz. Keşke ben de aslen Rize' li olsaydım diye düşünmeden edemiyorum. İki senedir yaz tatilimi Doğu Karadeniz' de geçiriyorum. Adana' dan yollara vurup Artvin Camili' den geri dönüyoruz. Önümüzdeki yaz tatili için planım aynı tatil güzergahını motorsiklet ile yapmak.

Geri