Rijkaard Nonda'yı Sildi..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Galatasaray'da gol yollarını güçlendirmek isteyen Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın Nonda'nın gönderilmesini istediği, yönetimin de hemen harekete geçtiği öğrenildi.

20090723a230717d_07.jpg

Hollandalı teknik adamın "Nonda'nın yerine daha iyi bir santrfor istiyorum" demesi üzerine yönetimin bir yıl daha sözleşmesi bulunan Nonda'ya "Geçen yıldan kalan transfer taksitlerini ödeyelim, gelecek sezonki alacaklarına karşılık da bonservisini verelim" önerisi getirdikleri bildirildi.

Nonda'nın ise bu teklife yeşil ışık yaktığı ve menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi.

KaynaK

YaLan =) Nonda ben mutluyum yedekte olsa kalırım no problem demisti :D Rijkaard'da ondan faydalanmak istedigini söylemisti :D

Nonda'nın son vuruşLarı Baroş'a göre biraz daha iyi ;)
Keita iLe iyi uyum sağLarLarsa 4-3-3 sisteminde boş kaLeye çok goLLer atar bu kanat oyuncuLarı sayesinde.
Ben Baroş'u fazLa beğenmiyorum özeLLikLe son vuruşLarı kaLeciyLe karşı karşıya kaLdığında yada defans oyuncusuyLa birebirde atmaya çaLıştığı basit çaLımLar(yani atamadığı) özeLLikLe goL buLmamızda çok sıkıntı yaratıyor,Bunu geçen sene o kadarda yapmıyordu ama bu seneki 2-3 maçtaki performansı bunu gösteriyor,BeLkide tam hazır oLmadığındandır ama sanmıyorum..! Gerçi Nondayıda beğenmiyorum da...
AsLında bir forvet takviyeside şart takıma.
Süleyman Hurma'nın dediği gibi her vurduğunu goL yapabiLen bir forvet =) oLmasada iyi bir hücum oyuncusuna daha ihtiyacımız var.Ama bu şartLarda bu böLgeye transfer biraz lükse kaçmak oLur.(Pino fena oLmazdı).
HayırLısı bakaLım.
Nonda ise bence : %50 kaLsın %50 gitsin .Yerine kaLiteLi bir forvet geLicekse gitsin geLmiyecek ise kaLsın.
Tek BaroşLa bütün sezon geçmez.

Hani Nonda Hayat ondaydı :D Zaten gıcığım GoL Atmıştı fenere güle güle :D

Yalnız rijkard'ın resmine dikkat. Adam parçalarım gibi bakıyor... :hhmanD

Nonda'nın gitmek isteyeceğini pek sanmıyorum çünkü bu yaşta G.Saray'da yedekLik biLe çok iyi onun için.. İki sezon önce kazanıLan şampiyonLukta payı büyük..

nonda konusunda ben de karasızım ilk senesi çok iyidi ama ikici senesi pek parlak değildi...3. bir şansı hak ediyor mu bilemem onu da teknik adam bilir.........

Yallah Nonda Yallak Yallah. Gs De En gıcık aldığım adam geldiğinden beri. Gitsin Ve Yerine Yerli Bir Forvet Gelsin. 4-3-3 De zaten 2 Forvet oynayamicak ama Baroş un Yerine iyi bir Yerli Santrafor Fena olmaz.

Nonda İLe OLmaz Bu İşLer... Geçen Sene Ümit Karan'La BirLikte MiLadını DoLduran Boş İsimLerden Biriydi... Bize Yedekte BekLeyecek Boş Yabancı Lazım DeğiL... Nonda'da Ne Fizik Var, Ne Hava Hakimiyeti, Ne Hız, Ne Hırs, Zaten BunLar Yoksa Baros'ta Aynı İşLevi Görüyor Takımda... Bize Uzun BoyLu Santrafor Şart... Nonda İLe OLmaz Bu İşLer... DerhaL GönderiLmeLi, Doğru Bir Karar...

Nonda İLe OLmaz Bu İşLer... Geçen Sene Ümit Karan'La BirLikte MiLadını DoLduran Boş İsimLerden Biriydi... Bize Yedekte BekLeyecek Boş Yabancı Lazım DeğiL... Nonda'da Ne Fizik Var, Ne Hava Hakimiyeti, Ne Hız, Ne Hırs, Zaten BunLar Yoksa Baros'ta Aynı İşLevi Görüyor Takımda... Bize Uzun BoyLu Santrafor Şart... Nonda İLe OLmaz Bu İşLer... DerhaL GönderiLmeLi, Doğru Bir Karar...

Kısacası Pizzaro :durdurun

Marouane Chamakh :melek
[[ Ama nerdee =) ]]

Geri