Rijkaard Gitti [Tek BaşLık]

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
VE RİJKAARD GİTTİ

139846_flashaber-spor-spordabugun.gif

Galatasaray Hollandalı teknik direktör Rijkaard ile yollarını ayırdı...

VE RİJKAARD GİTTİ

Kamuoyuna Açıklama
B_8219_GSKLOGO_B.jpg

20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.
Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/8219.php

Rijkaard'ın kaderi belli oldu!

Galatasaray, Hollandalı teknik adamla yollarını ayırdı.

562698_detay.jpg

Sarı-Kırmızılılar'da "gidecek mi, kalacak mı" şeklinde yılan hikayesine dönen konu son buldu ve Frank Rijkaard ile yollar ayrıldı.

AYRINTILAR BİRAZDAN!
Rijkaard'ın kaderi belli oldu! - HTSpor.com

yolu açık olsun yalan oldu adam

zaten gıttı gozuyle bakıoduk bızde :D gıtmesı normal :d hayırlı olsun galatasaraya

ProfesyonellikDe Üzülmeye Yer YokDur Sanırım ...
Yapmadıkların İçin Teşekkürler Güle Güle Rijkard ...

Güle Güle Rıjkaard Yolun Açık olsun

YoLun Açık OLsun... Şükür, Sonunda KurtuLduk...

Del Bosque, Aragones, Zico ve diğerleri.. Yakında Schuster de gider..

Lorant'ın bi sözü vardır, Türkler ne zaman disiplin istese Alman Hoca getirirler,biz disiplini uygulamaya başladık mı da bize dokunma derler..

Tamam Rijkaard'ın son haftalarda savunacak bi yanı kalmamıştır ama Rijkaard'a ödenecek parayla bir tane çok sağlam adam alınabilirdi.. Kim gelirse gelsin bu malzemeden pasta olmaz..

Rijkaard'a ödenecek parayla bir tane çok sağlam adam alınabilirdi.. Kim gelirse gelsin bu malzemeden pasta olmaz..

Bu konuda sana katılıyorum. Adam gibi transfer yapılmadı.

Ben geçen senede söyledim Gs 4-3-3 oynayamaz .
Reykard Türk futbolunda iş yapmaz .
Gs 4-3-3 oynasada Çok gol yer atabilirde ama Baros sakatlanınca geçen sene Gs çöktü .
O saatten sonrada Reykard gitsin dedim .
Gs'liler bana kızdı , sen ne anlarsın muhabbetlerine girdiler .
Sonunda Ben haklı çıktım .
:rolleyes:

Neyse Liverpool alacak deniyor Reykard'ı Lp bu sene Zaten Kümede kalma savaşı veriyor .
Kesin düşerler Reykard Teknik direktör olursa .
Şimdiden Liverpool'a ChampionChip'te başarılar
:lol:

Yolun açık olsun Rijkaard İyi bir adamdın ama kanlarımız uyuşmadı... 4-3-3 sistemi malesef bizde iflas etti ve sen buna hiç bir müdehalede bulunmadın... Yine de her şey için teşekkürler...

Yolun açık olsun Rijkaard İyi bir adamdın ama kanlarımız uyuşmadı... 4-3-3 sistemi malesef bizde iflas etti ve sen buna hiç bir müdehalede bulunmadın... Yine de her şey için teşekkürler...

ne kadar mütevazı bir veda :D bravo alkış...

Katkılarından dolayı teşekkürler

Umarım gelen gideni aratmaz

barcelona da teknik direktör olmak kolay tabi.
hadi gençler 11 kişi çıkın oynayın gelin burda yemedi.Bir Galatasaraylı olarak üzülerek söylüyorum Galatasaray dah çok çalışması ve disiplinli olması gereken bir takım o yüzden daha başarıya aç hırslı adamlar lazım

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan sayın Frank Rijkaard'a Galatasaray'a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.
Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens'e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat'a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz"

Öte yandan 4.5 milyon euroluk tazminat karşılığında Rijkaard'la yollarını ayıran Galatasaray'ın, eski teknik direktör Fatih Terim'i görevin başına getireceği iddia edildi.

ÇUKUR: 'TERİM VE ŞÜKÜR BUGÜN AÇIKLANACAK'

Galatasaray Spor Kulübü'nün Frank Rijkaard ve yardımcıları ile yollarını ayırmasının ardından, Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur, Adnan Sezgin'in de acilen kulüpten gönderilmesi gerektiğini söyledi. Çukur, ayrıca Fatih Terim ve Hakan Şükür'ün bugün açıklanacağını iddia etti.

Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur, Frank Rijkaard'ın gönderilmesinin ardından Fatih Terim ve Hakan Şükür'ün isminin açıklanacağını söyledi. Galatasaray'ın başarısızlığının Adnan Sezgin'in göreve getirilmesi ile başladığını belirten Adem Çukur, "Galatasaray'ın başarısızlığı ne zamandır geliyor? Adnan Sezgin'in Sportif Direktör olduğundan beri geliyor. Adnan Sezgin olduğu sürece bu sıkıntı bitmeyecek. Adım gibi biliyorum. Doğuştan Galatasaraylıyım. Frank Rijkaard ile Adnan Sezgin'in aynı anda kulüpten gönderilmesi lazım. Rijkaard ve geçmişteki hocaların başarısızlığının sebebi de Adnan Sezgin'dir. İstanbulspor'da da yaşadığı başarısızlık ve çelişkileri unutmamak gerekir. Zaten kimse de unutmuyor" dedi.

Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur, "Fatih Terim ve Hakan Şükür ismini doğru gidiyoruz. Aksilik olmazsa bu iki isim her an açıklanabilir. Galatasaray taraftarı ve camiası da bu iki ismi istiyor" dedi.

Alınan her başarısızlığın, teknik adamlara mâledildiği bir ülkede ömrü en fazla bu kadar olabilirdi zaten. Herkes ondan bir sihir veya büyü yapmasını bekledi ama maalesef 'Adnan Sezgin' anlayışı ile elindeki âsalarıda sattılar.
İlerde çok ah çekeriz bu adama keşke sabretseydik diye ahada buraya yazıyorum.

Alınan her başarısızlığın, teknik adamlara mâledildiği bir ülkede ömrü en fazla bu kadar olabilirdi zaten. Herkes ondan bir sihir veya büyü yapmasını bekledi ama maalesef 'Adnan Sezgin' anlayışı ile elindeki âsalarıda sattılar.
İlerde çok ah çekeriz bu adama keşke sabretseydik diye ahada buraya yazıyorum.

RenkDaş Kötü Gidişatın Faturası Birilerine Kesilmek ZorunDa,
Bu Yönetim VeDe Futbolcular Olamıyacağına Göre Teknik Direktörü Göndermek ZorunDalar Başka Yapacak Birşey Yok ...
Önümüze Bakacağız Artık ...
İnşaAllah Biran Önce Toparlarız ÖnümüzDe Fenerbahçe Maçı Var =)

Geri