Rijkaard’La Kadıköy’e GidiLmez!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek ve takımda revizyona gitmek isteyen Galatasaray yönetimi, Frank Rijkaard konusunda ikiye bölündü.

110379_news.jpg

Süper Lig’de 7 haftada alınan 3 galibiyetle tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yapan Galatasaray’da yönetimin Frank Rijkaard’a karşı güveni kalmadı. Yönetimde büyük bir çoğunluk Hollandalı teknik adamın görevine en kısa sürede son verilmesini istiyor.

Rijkaard’ın 1.5 yıldır kendisine gösterilen sabrın karşılığını veremediğine inandığı iddia edilen yönetim, başarısız taktik anlayışta ısrar edilmesine bir anlam veremiyor. Genç teknik adamın görevde kaldığı 1.5 yıllık süre zarfında takımı ileri götürememekle suçlanıyor.

20 gün sonra oynanacak Fenerbahçe derbisine Rijkaard ile gitmenin hata olacağı yönündeki görüşler ise her geçen gün artıyor.

Hollandalı teknik adamın görevine son verilmesi halinde kendisi ve yardımcılarına toplamda 5 milyon avroluk bir tazminat ödenecek.

Goal.com

11 senedir kimlerle geldiniz ne değişti?

Bu senede değişmez.

Ama bu vaziyette gelmeyin bence =)

bence gelmeyin cok yersiniz hükmen sayılın hem yorulmazsınız hem rezil olmazsınız :)

Gelin,gelin bi forma sözü vardı bi kankiii'nin onu sayenizde alayım : )

Rijkaard'ı savunmaya devam edicem.. Bu futbolcularla değil Kadıköy'e, Çemişkezek deplasmanına bile gidilmez..

Saçmalığa Bakarmısınız Rijkaard'la Ne Alakası Var Kardeşim. Takım Top Oynamıyorsa Rijkaard mı Girip Oynayacak. Adnan Polat'ın Senaryosu Hazır " Rijkaard'ı Gönderemedik Mağlubiyet Kaçınılmaz Oldu." Ayıptır Be Bu Adam Türkiye'ye Geldiğinde Benim İçim Gitti Fenerli Olmama Rağmen. Galatasaray Yönetimi Acaba Rijkaard'ın İstediği Hangi Futbolcuyu Almış Adam Sakat Oyuncular Yüzünden Kadro Kuramıyor. Tamam Rijkaard'ın da Hatası Var. Ama Hepsini Ona Yükleyemezsin Kardeşim. Rijkaard Gibi Adamlar Kolay Yetişmiyor Artık Dünya Futbolunda.

şaka bi yana eger gönderilirse cok yanlış bi karar olur adnan polatında futboldan anlamadıgını görmüş olur türk milleti ve sayın GS li arkadaslarim

gelsin yaww bırakın takılırız biraz hehe

ama rijkaard fenerde görmek isterdim açıkcası sağlam işi bilen bi adam ama kader işte şansızlık

Galatasaray yönetimi değişmedikçe, futbolcular futbolculuk yerine başka işleri yaptıkça, fenerbahçe maçına gitsek ne olur gitmesek ne olur. Rijkaard'a bişi demek şu noktada saçmalık.

derbiye daha 3 hafta var tartışmalar şimdiden başlamış (=
Bu maç üzerine iddia oynamaya kalksam banko Fenere veririm. Geçen sezon ki kadıköy maçına alacağımza dair o kadar iddiya girdim ki...Sagolsun GS beni büyük bir hayal kırıklıgına ugrattı. Güvensizliğim rijjkarda degil futbolculara.
Sütten ağzın yanan yogurdu üfleyerek yermiş. :)

sözleşmeyi feshedip tazminat ödemeye değmez zaten galatasarayın başına hangi adamı getirirsen getir değişen bişi olmaz en iyisi sezon sonuna kadar onunla devam etmek. Her ne kadar teknik direktörü eleştiriyor olsakta şunu unutmayalım ki takımda canını dişine takıpta oynayan adam yok. tek suç teknik direktörün olmamalı.

Galatasaray Yönetimi Rijkaard'ın kaç tane istediği adamı aldı ki?
Takımda oyuncular oynamıyorsa Rijkaard ne yapsın ?
Faturayı Rijkaard'a kesmek en basit çözüm tabi.

Rijjkard Bu Zamana Kadar Takıma Ne Vermiş Ki BunDan Sonra Takıma Birşeyler Versin ...
Go Home Rijjkard Diyorum Ama Gitmez Akıllı Adam O Kadar Parayı Kimse Vermez Ona ...

Hiç belli olmaz. Kaç senedir 'Bu sene olacak' diye gidiyoruz bir şey olmuyor. Bir de 'Aman fark yemeyelim' diye gidelim belki ters teper.

bence gelmeyin cok yersiniz hükmen sayılın hem yorulmazsınız hem rezil olmazsınız :)

Spor bölümünde her zaman kapasiteli insanlarla tartışmak istedim. Şimdi sana birşey söylerdimde kapasiten kaldırmaz.

Ayrıcaaaaaaaaa..
Burası 0-6 yaş oyun alanı değil beyler. Yapacaksanız adam gibi yorum yapın. Böyle saçmasapan meymenetsiz sözlerle kimseyi tahrik etmeye hakkınız yok.

Geri