Rijkaard'ın BiLeti KesiLdi!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Rijkaard o gece bitti

Ünlü teknik adam, artık geldiği günden beri arkasında duran yönetimin desteğini de kaybetti. İsmi bizde saklı yönetim kurulu üyesi, “Hepimiz görüyoruz ki, bu iş Rijkaard ile olmayacak” itirafında bulundu.

Hollandalı’nın sonunu bunlar hazırladı

Haldun Üstünel’in istifasının ardından iyice içine kapanması.
Futbolcularla iletişiminin zayıf olması, Servet ve Elano’yu küstürmesi.
Yönetime karşı mesafeli durması ve yeni transferlerden verim alınamaması.
Sezon başlayalı çok olmasına rağmen G.Saray’ın kötü futbolunun devam etmesi.
Tüm bunlara karşın takımın içinde bulunduğu durum umrunda değilmiş gibi davranması

GALATASARAY’ın Karabük karşısında aldığı 2-1’lik yenilgi, teknik direktör Frank Rijkaard’ın sonunu hazırladı. Yönetim, artık Hollandalı ile olmayacağı fikrine kesin olarak vardı. Süper Lig’e bu sezon yükselen bir takım karşısında adeta tarihi farktan kurtulunması Rijkaard ile G.Saray Yönetimi arasında pamuk ipliğine bağlı olan ipleri koparma noktasına getirdi

İstemediğini almadık

İşte Karabük deplasmanı sonrası ismi bizde saklı bir G.Saraylı yöneticinin ifade ettikleri: “Artık hepimiz görüyoruz ki, bu iş Rijkaard ile olmayacak. Alınan futbolcuları, evet G.Saray Yönetimi buldu. Ama kendisine önerildi, danışıldı. Transferlere onayı Rijkaard verdi. Hatta onun istemediği bazı ünlü isimler alınmadı. Yani hocadan habersiz tek bir futbolcu transfer etmedik.

Misimovic sahada yok

Fakat bakıyorsunuz, bütün oyuncuların verimi düşük. Bazıları ise sürekli kenarda. Takımda bir türlü futbol anlamında ileri gidilemiyor. Misimovic gibi bir oyuncu geldi, ama sahada yok. Sistem yine aynı. ‘Forvet alınması gerekli’ dedik, hoca sıcak bakmadı. Karabük’ün bile kenarda yedek golcüsü var, bizde yok. G.Saray’ın kötü oynadığını biz de görüyoruz. Bazı şeylerin farkındayız.”

Derbi bekleniyor

Henüz sesli olarak G.Saray Yönetimi bu düşüncesini dile getirmiyor, çünkü çok kısa bir süre içinde oynanacak kritik Ankaragücü ve Fenerbahçe maçları var. Ancak gelinen noktada başkan Adnan Polat’ın da daha önce sık sık tekrarladığı “Rijkaard ile ne olursa olsun, sözleşme yenileyeceğim” fikrini artık çöpe attığı konuşuluyor.

Hürriyet

hmmm hayırlı olsun derbiden sonra belli olur durumu

kaynaga bakmak lazım hürriyet..!
henüz degil..

Bence derbiden önce gitsin yoksa bu şekilde fener bize en az 5 atacak . Tarihin en büyük farkı gelmeden şutlamak lazım :D Bu takıma Fatih Terim Lazım Sövecek Dövecek yoksa bunlar Çalışmayacak. Hayırlısı Olsun

Nedense bana gitmek istiyor da o yüzden taktik işlerden elini ayağını çekmiş gibi geliyor. Sahadaki futbol onu gösteriyor yani. Sahada yapılan o ilginç hareketler hiçbir taktikle bağdaşmıyor. 4-3-3, 4-2-3-1 hatta 0-0-10 ile bile bir alakası yok.

hiçbir zaman rijkaard'ın gitmesine sıcak bakmadım fakat aldığı kararın hayırlı olmasını istiyorum.

Yav gelmeyin galeyana.Sakin olun.
Kimmiş o yönetim kurulu üyesi açıklasınlar bakıyım?
Elano'yu küstürmüş müş de,falanda.Küsmeseymiş kardeşim,biraz gayret etmeye çalışsaymış,herşey Milli takım demek değil önce onu bir anlasın.Eline bir değil bin fırsat verildi.
Servet'le tartışıyormuş muş,Servet önce profesyonel olmayı bir öğrensin.Kadroya alınmadımı eksik yanları söylendimi elinden oyuncağı alınan çocuklar gibi ağlmasın.
Bu hafta herşey kötüye gitti,önce olmayan penaltının verilmesi ardından şok bir gol,zemin kötü,takımın en önemli iki yıldızı yok,2.yarı defansın bel kemiğinin oyundan mecburi alınması ve tek oyuncu değişikliği hakkının kalması.
Bence kadro tercihleride doğru.Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Eleştirdiğimiz Ayhan takımın en çok koşanı,basanı,geriden gelip top çıkartanı.
Bu hafta sağ açıkta Barış ile başladı çünkü Aydın'ı koysa kanatlar etkili ama defansif anlamda iyi olmucaktı takım o penaltı golü gelmeseydi Barış doğru tercih olucaktı çünkü maç dengeli gidicek ve Galatasaray elbet gol bulucaktı,fakat arka arkaya gelen 2 gol ve rakibin tamamiyle kontra atak futboluna dönmesi ve elindede kontraya uygun 2 etkili isminin olması herşeyi onlardan yana çevirdi.Ve baştan sona oyunu üstün götürdüler.
Rijkaard'ı yedirmeye çalışıyorlar.Sakin olalım bekleyelim.Arda olayında attıkları zokayı atıyolar aklı sıra.
edit : Rijkardcı değilim,Galatasaraylıyım taraftarı kaosa sürüklemeye çalışıyorlar.İlk 2 hafta herşey istedikleri gibi gitti,art arda gelen 4 galibiyetle övmediler bile çakal gibi beklediler ilk yenilgide saldırıya geçtiler.

Hah Derbi bekleniyormuş.Yeni bir facia yakındır vesselam :S

rijkaardin ilk geldiği zaman bi tek ben olumsuz bir mesaj yazmıştım bazı arkadaşlarda kızmıştı bana ama sonuç benim dediğime geldi.barcelona gibi büyük kulüplerde yıldız futbolcularla çalışan teknik adamlar gittikleri dier takımlarda herzaman problem yaşarlar.çünkü dediğini yapacak anlayacak yetenekte futbolculardan yoksundurlar bu gerçeği atlamamak lazım. http://www.hackhell.com/galatasaray/584682-frank-rijkaard-resmen-gsarayda-tek-baslik-6.html

Geri