Rihanna'nın şoke eden hali

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
24.jpg

Grammy Ödül Töreni'nde boy göstermesi beklenirken, sevgilisi tarafından şiddete uğrayan ve son anda törene katılamayacağı öğrenilen Rihanna'nın son hali hayranlarını üzdü. Fotoğrafı yayınlayan internet sitesi TMZ, fotoğrafın nasıl ele geçirildiğini açıklamadı. Ancak omuzda görülen dövme, fotoğraftaki kadının Rihanna olduğu iddialarını güçlendiriyor.

23.jpg

Grammy performansının ardından Rihanna'nın konserleri ve yaş günü partisi'de iptal edildi. Olayın perde arkasında ise ikilinin kıskançlık krizi yaşadığı ortaya çıktı.

22.jpg

Çifte yakın kaynaklara göre Rianna, Grammy ödülleri töreni öncesinde verilen bir partide sevgilisi Chris Brown'u şarkıcı Leona Lewis ile oldukça yakın gördü. Rianna'nın sevgilisi Brown'ın Leona'nın elini beline attığını görünce kıskançlık krizleri geçirdiği ifade edildi.

21.jpg

Olaydan bir kaç dakika önce çekilen bu fotoğrafta görülen Rihanna, otomobille eve dönerken segilisiyle kavga etti ve sinirlenerek aracın anahtarlarını otomobilin penceresinden attı.

20.jpg

Anahtarları arayan ancak bulamayınca sinirlenen Brown, sevgilisinin boynunu sıktı; yüzüne yumruk attı.

19.jpg

Kendinden geçen Rihanna uyandığında Brown'un kaçmış olduğunu gördü.

18.jpg

Şimdi herkes Rihanna'nın erkek arkadaşı tarafından daha önce de şiddete maruz kalıp kalmadığını konuşuyor.

17.jpg

Rihanna ise bu konuda sessizliğini korumaya devam ediyor.

15.jpg

Açıklamada fotoğrafın polis tarafından olayla ilgili olarak yürütülen "aile içi şiddet incelmesi" sırasında çekilen fotoğraflardan biri gibi göründüğü ve sızdırılmasının görevin kötüye kullanılması olduğu kaydedildi.

allah belanı versın allah senı kahretsın Kris. Ayrıca bana gelende sana gelsın

Kızı ne hale getırmııııs.

Chris Brown Tutuklanmış diye duydum ama ne derece doğru bilemiyorum posta gazetesi haberi =)

kim olursa olsun sebeb ne olursa olsun bayana el kalkmaz..erkek adam gözüyle kaşıyla bakışıyla hatununa mesajı vermeli...

vay beaaa.insanaları rihanna dan soğutmuş

Kadını arada döveceksin ki içine şeytan girmesin :durdurun

acıdım bea :(:(:( sefiyordum garibimi :D

Kendi Düsen Aglamaz

rihannayı da çok severim ya böle birini bulmuşsun bide dövüyosun yuh ya

Geri