rica ediyorum TARTISALIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
ban yemek benım hoşuma gitmiyo ;(içinizden diyenler cıkabılır yani )
bu seferkı ban sebebım fenerbahce hakaretmiş:victory:victory
cok güldüm (illaki birseebeb bulunuyo yani adımız cıkmış dokuza inmez sekize...)

bu konuyu bu seferkı ban yeme konumu TARTIŞMAK İSTİYORUM rectör;dark angel;çamur
infatuate;ve ismini hatırlayamadıgım smodlarla ::melek beni banlayan sanırım rector;fenere hakaret etmısım:vur
ama benı banlarken neden bana şahsıma soven bırı banlanmıyo anlamıs degılım :saskin

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=380666&page=6 turtle_55 bana hakaret bıle etmıyo daha kotu bır olay yapıyo ???

ve fenere hakkaret etmısım sözde sonucta orası FEnerbahce bolumu degıl normal bır konu acayım ;sonucta +18geyik mizah ;geyık yapacagızda gulecegız eglenecegız ???
egerkı fenerbahcelılerın zoruna gıdıp banlanıldıysam bişey diyemem :melek
sonucta hersey sızlerın elınde modlukta smodlukta admınlıkte,,, sizler karar verıyosun kımın banlanacagına banlanmayacagına ...
ama biraz elınızı vicdanınıza koyun​
konusalım tartısalım modlar smodlar admınler konumu kapatmayın ...
rica edıyorum​

ama bence haketmişsin lütfen daha dikkatli olabilirsin..

haketmıssınle olmuyo arkadasım neden niçin ??? sonucta orası geyık mızah bolumu
ayrıca suana kadar 10 kısı bakmıs 1 tek yorum var ???​

fenerbahçe geyik mizah bölümü mü? geyik mizaha açsaydın güzel olurdu..Ve altta kavga çıkartmak için değil geyik amaçlı açtım filan deseydin..​

passenger kardeşimize katılıyorum açtığı konuda ne küfür ne başka birşye var, fenerliler nasıl geyik yapıyor biz birşey demiyorsak onlarında birşey dememesi lazım....

bu arada passenger sen banlı değilsin ki?:saskin

Sen sadece o konu yüzünden ban yediysen
açıLan konu neden siLinmedi :saskin
Şahsi oLarak; güLdürme amaçLı bir konu oLduğunu ve ban cezanın fazLa oLduğunu düşünüorm..
turtle_55 ise AdminLerin gözünden kaçmıştır..

passenger kardeşimize katılıyorum açtığı konuda ne küfür ne başka birşye var, fenerliler nasıl geyik yapıyor biz birşey demiyorsak onlarında birşey dememesi lazım....

bu arada passenger sen banlı değilsin ki?:saskin

3 gün ban yedım ayın 20de saat 8 ban yedım ve banım bu aksam 20.12 de acıldı:melek düşündürücü​

Passenger, yaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar tüm paylaşımlarını beğenerek takip ediyordum.aslında hala beğeniyorum paylaşımlarını.
son sefer neden banlandığını bilmiyorum.Ondan önceki seferlerde bikaç kez araştırmıştım son atışlan mesajları takip ederek.
belki haketin belki haketmedin, bunun polemiğine girmek istemiyorum, fakat bazı olumsuz yönlerinin oldugunuda düşünüyorum.Mesela aşağıda verdiğim link.Bu konuda, haklı olabilirsin, söylemek istedigin doğru olabilir ve kişisel olarak, bende banlanan kişilerin neden banlandıgının şeffaf bir şekilde bilinmesi gerektiğini savunuyorum.Ama bunu savunurken, o linkteki üslubu kullanmıyorum.Benim sende gördüğüm tek olumsuzluk, bu tür özelliklerin.Bu yazdıklarımı, paylaşımlarını takdir eden birinin nacizane yapıcı eleştirileri olarak kabul etmen dileğiyle...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2708005&postcount=47

anladım ilginç, bende ban yemiştim siyaset bölümünde kimseye küfür etmediğim halde küfür diye ban yemiştim bir kaç gün

Passenger, yaklaşık 2-3 hafta öncesine kadar tüm paylaşımlarını beğenerek takip ediyordum.aslında hala beğeniyorum paylaşımlarını.
son sefer neden banlandığını bilmiyorum.Ondan önceki seferlerde bikaç kez araştırmıştım son atışlan mesajları takip ederek.
belki haketin belki haketmedin, bunun polemiğine girmek istemiyorum, fakat bazı olumsuz yönlerinin oldugunuda düşünüyorum.Mesela aşağıda verdiğim link.Bu konuda, haklı olabilirsin, söylemek istedigin doğru olabilir ve kişisel olarak, bende banlanan kişilerin neden banlandıgının şeffaf bir şekilde bilinmesi gerektiğini savunuyorum.Ama bunu savunurken, o linkteki üslubu kullanmıyorum.Benim sende gördüğüm tek olumsuzluk, bu tür özelliklerin.Bu yazdıklarımı, paylaşımlarını takdir eden birinin nacizane yapıcı eleştirileri olarak kabul etmen dileğiyle...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2708005&postcount=47

ulan ne adamsınız varya adamın nerde konuyla iligili birşeyi var buluyunuz ha

neden banlandın anlamadım gerçi her horoz kendi küllüğünde öter adamların buna hakkı var diyelim ama Passenger şu konuda hak veririm adaletsizlik olunca o zaman olmaz adam sana hakaret etmiş onunda banlanması gerekirdi kurallar ya herkese yada kimseye...eşitlik olması lazım

ne kadar ii niyetli yaklaşıosunuz konuya =)

azizin köpekleri fatihin aslanları cümlesi hiç hakaret içermio di mi ? ben mi kötü niyetli düşünüorumda fenerbahçelilere köpek denildiği kanısına warıorum ??

sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuosunuz, passenger her ban yiyişinde we her banının açılışında gelip burda bizlere hesap sormaktan wazgeç bence, kendine biraz çeki düzen werirsen cezasız dewam edersin hackhelldeki yaşamına zaten ..

closed ..

ßiz sürekLi bir konuya odakLanmış oLarak bi görev üstLenmedik burada Passenger Kim kime ne diyecek diye klavye bekçiLiğide yapmıyoruz.. Seni banlayan react0r sen nasıL banLanmandan $ikayetci oLuyorsan seninde diğer fenerbahçe'li uyeleri tahrik edici konunda seni şikayet etmeleri normal dimi ? kaçıncı kez banlandın bilmiyorum ama sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yer diye bi atasözümüz var hiç bu söze uymuyorsun.. diger küfür eden arkadaşı banladım insanlık hali gözden kaçmıştır veya react0r seni banladıktan sonra konuya yorum yapmıştır.. Sadece bu olayı öne sürerek burada konu açıp kendini haklı çıkarmaya çalışman anlamsız.. Sadece bu konudan dolayı sen banlanmadın spor bölümünde örnek verebileceğim bir çok uye var tahrikten dolayı ban yiyen.. Kendini onlardan üstün görme Fanatikliğini seviyeli bi şekilde yap Ezeli rekabet ebedi dostluk diye bir sözde var bunuda iyi hatırla kırıcı olmadan eleştirilerini yap sonuçta karşındakide bir insan tahrik olur oda sana bişey der altından kalkamaz gelir yine bize şikayette bulunursun.. Sen haksız muamele görüyorum diyosun $imdiye kadar kaç kez banlandıysan haksız muamele gördüğünü iddia ettin.. bizden iyi biliyosan bu işi gel sen yap.. Senden korkumuza veya söyleyecek bi lafımız olmadıgındanmı yorum yapmıyoruz ? öyle bi yazıyosunki haksızlarya ondan yorum yapamıyorlar gibi bir hava yaratıyosun.. öyLe düşünüyosan yanılıyorsun..konuyu kapatıyorum seni banlayan react0r 'un bir yorumu olursa kendisi yazıcaktır..

Bölüm yöneticisinin uyarısı üzerine sana ceza vermeyi uygun gördüm çünkü fenerbahçeli arkadaşları tahrik edici bir konuydu; senin açtığın konu. Sana hakaret edilen mesajı göremediğim için gerçekten kusura bakma, eğer o mesajı da görseydim gerekeni yapardım. Ayrıca, ben fanatik bir beşiktaşlıyım ve fenerbahçe veya başka bir takım dahi olsa hakaret içerikli paylaşım yapmanın yasak olduğunu bilmediğin için ceza verdiysem; beni yargılamadan önce kendini yargılamalısın; neden ceza aldım diyerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri