RevoLation Kırmızı KoLtuktaa :))

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Yöneticilerimizi sırayla koltuğa oturtuorus :sigara:

sırada espri makinası denilebilen revolation arkidişimiz var :D

kendisine istediğiniz soruları tabiki sorabiliorsunuz.. nie..? çünkü ben izin veriorum :sigara:

nesse..

revoocum buda koltuğun..2 dk. yerinde duramıosun ya belki bu koltuk seni paklar :durdurun

urban_01_BBgEh_8089.jpg

hadi buyrun başlayalım :melek​

revo otursana ayakta kaldın kanka :)
sorum şöyle ilk önce ogamedeki sonrasında ise pokerdeki başarının sırrı nedir canım :sigara: sadece bal mı yoksa :hhmanD

ogamede çuvalladık kanka, oyun sunucusu kapandı hepimiz bittik =)

pokerdeki sırrı sorarsa 20 tane facebook clonesi aç günde 500 chipsten 10k chips eder :durdurun işin sırrı clonede :durdurun

..єЯDєM..;3831664' Alıntı:
Revo dai Senın ıcın google dıyorlar dogru mu :durdurun

doğrudur kanka hatta 1001 ben ve google aynı binada oturuyoruz :durdurun yediğimiz içtiğimiz bir :D

Burda Revonun Bir Tikini AçıkLayacam Doğru Mu DeğiL Mi? Görücez BakaLım :D

Kanka Sen Msnde En Son Yazmak Zorunda OLanLardanmısın :):):):):)

hile var banlayın bunu :p
serverin pert olmasından önceki ogameyi soruyorum kanka filoyu batırdığın :D

kanka gelişmenin sırrı all in online :) + karşı ittifaklara ajan yerleştirmek

tabi tatile gidince hesabı bi arkadaşa bıraktık. filoyu batırmış :D

Burda Revonun Bir Tikini AçıkLayacam Doğru Mu DeğiL Mi? Görücez BakaLım :D

Kanka Sen Msnde En Son Yazmak Zorunda OLanLardanmısın :):):):):)

evet doğrudur hatta bi gece solariz ile bu konu hakkında görüşüyoduk. msn'i kapattım onun yüzünden adam kalkmış mail atmış :D

2cohjll.jpg

bunlar nasıl soru ve cvplar hiç bişey anlamadım :D

ben soruorum şimdi.. revo pazar günü olacak buluşmaya yine organizatör olarak en son sen mi geleceksin :hhmanD

hani filme yetişebilcenmi bari onu soruorum :durdurun

bunlar nasıl soru ve cvplar hiç bişey anlamadım :D

ben soruorum şimdi.. revo pazar günü olacak buluşmaya yine organizatör olarak en son sen mi geleceksin :hhmanD

hani filme yetişebilcenmi bari onu soruorum :durdurun

organizatörler önde gider aslında ama ben mütevazi biriyimdir :D gene sondan ben geleceğim. tabi mani elinde cola ile koşmazsa sokaklarda :durdurun

ewlilik tawsiye edilebilecek birşeymidir ? bir ewliliği yürütmenin en önemli yolu nedir rewo :sigara:

Kanka 1 AnLadın Sen :)

Bu Konuya Son Postu Ben Atacam Revo :hhmanD

..єЯDєM..;3831717' Alıntı:
revo dai Cem Yılmaz ın Tek rakibi senmıssın dıye duyduk =)

revo bırde ne olacak bu derbederin halı :hhmanD

cem yılmaz kim? :durdurun haa! şu şişman çocuk
o benim rakibimdi ama son duyumlara göre bimilyon yıl geri gitmiş. cebi açık, isterseniz arayın kendisini :D

derbederinin hali vahim. daha demin 10k verdim batırdı. valla tavsiyem 20 tane clone ona az gelir bi 100 tane açsın :durdurun

ewlilik tawsiye edilebilecek birşeymidir ? bir ewliliği yürütmenin en önemli yolu nedir rewo :sigara:

evlilik her çifte tavsiye edilmez. ama size tavsiye ederim tabiki bora ve sen çok ii bi çiftsiniz kafa yapısı olsun, görünüş olarak olsun... sizin gibi çiftlere edilir tabiki :D bu arada evliliği yürütmenin en güzel yolu erkeğin pc başında fazla zaman geçirmemesi. yoksa başına ağır ev eşyaları düşebilir, mazallah :saskin tecrübe konuşuyo yenge :D şaka bi yana sizin evliliğinizin sonsuza kadar yüriyeceğinden eminim. uzun zamandır berabersiniz. eee artık huylarınızı biliyorsunuz da. yani birbirinize karşı bir uyuşmamazlığınız olmaz. buda en büyük temeldir. tabi en büyük temel bir çocuk :D kız çocuğu olursa daha da güzel olur :D

kanka zm de en sevdiğin map hangisi :D

zm_infantry paraşüt olacak ama :D

Geri